Унија на Слабите (кг) кајганџии! :)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Inache neam koment na temava (= aHAiAh .. ne bi rekla deka sum slaba .. ili sum ali ne si priznavam a i neam gajle.. inache imaf drugarche taka nemozheshe da kreva kilaza .. epten beshe slab.. ( a i ushte e) .. probvashe so seto ona vitamini proteini pa onakvo za zdebeluvanje .. (= ne raboteshe.,.. i pochna so bodibilding .. ili kao se viket.. fitnes ova ona.. i plus toa da jadi mnogu (= gospode pomoze.. od slab drugar mi se najde seksi coek :D yammmm .. think about it ? (=
 

Gorco

WEHADAHFUKDOWAHNODAT
Член од
29 април 2005
Мислења
556
Поени од реакции
35
strumics напиша:
Денес(до сега):

Бурек со сирење(1/4 + 1/8) и јогурт од 0,5 л за појадок

Печено свинско со печурки, пире (шознам колку, ама не малку) и сок од портокал(0,5 л). Со тоа 4 парчиња леб. - Ручек

1 млечно чоколадо со Струмка (моментално јадам)
Пораката ти е напишана во 15 часот, а до сега имаш јадено само два пати. Од ракав неможам да кажам колку калории си внесол за доручек и ручек, но субјективно гледано, премалку за човек со брз метаболизам. Треба да јадеш на секои 2.5-3 часа, секое јадење да биде околу 1000 калории.

Ако неси заинтересиран или немаш време и пари за тренинг, мускули и здрава исхрана, а само сакаш да се здебелиш, тогаш пробај со советот на Јаков, пали 100%, посебно кога е "појачан" (го имам пробано на времето :icon_lol:) само дај му доволно време, можеби ќе ти треба повеќе од месец дена. Но, во тој случај, зависно од хормоните, може целата здобиена "маса" да биде сконцентрирана на едно место :icon_lol:
 
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Јас се сложувам дека е метаболизмот...ја гнетам секој ден еве сеа у 00 00 изедов колачи амерички и плус колач со јаболка (колку за илустрација)...Другар ми јаде три пути помалце од мене а пак накачуе кила...
Сеа брз метаболизам ама затоа Збратко после у стари години не знаеш кој свињи ќе бидеме
 

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
1.Jadete po 5-6 pati na den
2.Pijte mnogu voda
3.Spijte barem po 8 saati
4.Konzumirajte dovolno proteini
5.Vnesuvajte poveke masti i karbohidrati
6.Pijte mleko
7.Koristete proteinski dodatok
8.Jadete sekogas vo odredeno vreme
9.Jadete sekogas pred spienje
10.Nikogas ne go preskoknuvajte dorucekot
11.Zimajte vitamini i minerali
 

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4
јас јадам редовно ама никако едно кило плус да ставам , хелп мииии :))
 
Член од
9 август 2006
Мислења
160
Поени од реакции
19
problemmm...jadam ko vol,pijam ko sunjer,bev po site kliniki da ne iam nekoja bolest...skraja da e...sve e top,ama tezina ko Hitler da me cuval :nesvest: razmisluvam proteini i teretani pa ke vidime...aj sovet???
 
Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
I jas spagam vo kategorijava.Dzabe mi e SE.Ushtenestanat od masa me fakka serkata :kesa:
 

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
456
problemmm...jadam ko vol,pijam ko sunjer,bev po site kliniki da ne iam nekoja bolest...skraja da e...sve e top,ama tezina ko Hitler da me cuval :nesvest: razmisluvam proteini i teretani pa ke vidime...aj sovet???
Иди на нутриционист и таму провери си го организмот....па да ти кажат што уствари ти треба да пиеш дали протеини дали креатини дали незнам што. Исто така иди и на алерго тест да видиш да не си случајно алергичен на горенаведените ствари па да си имаш проблеми со вулкани по цело тело:)
Јас имам проблеми со креатинот во организмот т.е. јадам исто ко вол али ништо не ми се фаќа....кога пиев креатин ми помогна за правилно сврзување на состојките од храната и се здебелив 10 кила со многу малце креатин.....али прекинав да се одржавам, испадна многу динамичност во животов и заборавав да јадам понекогаш и си се вратив на старата килажа....инаку сум висок 186 а тежок само 59 кила:( у пизду матер накратко кажано
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.493
Веќе се откажав од вербата дека ќе ставам некое кило. Не мрдам од 60, но ми требаат уште, затоа што дури и со 60 килограми сум проѕирен Етиопски емигрант.
Се приклучувам на Унијата:)
 
Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Jas planiram i pokraj mojata "teshkocha" vo kilogrami da namalam ushte nekoe kilce.Razbrav deka ke idela Angelina Jolie da posvojuva deca od ovie kraevi pa belkim ke se smiluva i ke me posvoi :pipi:
 

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Со мојата висина од 178-180 цм (не знам точно колку сум:)) имам 62 килограми. Добро сеа во месецот си идам плус минус 2-3 килца ради женски проблеми:) и според некои сум добра со килажата, според некои слаба а според постарите анорексична :icon_lol:
Но не ни сакам да се здебелам убаво ми е вака:) (и онака нерамномерно се здебелувам).
А до пред 3 години имав 53 кг:) и наеднаш се поправив 10 килограми без никакви позначајни промени, не ги зголемив ни оброците ни почесто јадев се беше исто, не знам тоа како ми се случи а претходно колку и да јадев џабе беше не се здебелував.
Некои едноставно се би направиле за да ослабнат а некои не можат пак да се здебелат што е поинтересно.
 
P

Princ

Гостин
Искрено речено, слаба си кико. Ти фали малку мевце :icon_lol:
Инаку со тоа што постирав на темава не значи дека ви се приклучувам на унијата. Да не ви вадам влакнесто меше сега :icon_lol:
 

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Каде е формуларот за пријави?

Идам и јас :icon_lol:
 
Д

Демијан

Гостин
Леле не ми се верува.Камо ја да не можев да се здебелувам!Пазам колку и што јадам пошто ако сакам можам одма да качам +20кг. Сеа имам околу 80кг а сум висок 179-180цм.Се зависи од самиот организам.Ако сакате да качите некој кг земете јадете благи работи,газирани сокови,чипсови и обилен оброк касно навечер т.е пред спиење.
 

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Сега сум 185см и сум 79кила. Пред 2-3години кога бев 178некаде бев 85.
Немам диета некоја али многу намалив со јадењето, и ослабев.


Женските не се здебелуваат од причина што не растат многу брзо. Кај машките се случува за многу краток периот да се извишат и со тоа се зголемува нивната тежина.
Да почнам повеке да јадам од сега и помалце да вежбам, веднаш ке се здебелам. Веројатно до организмот е.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom