Унија на Слабите (кг) кајганџии! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
178 со 54 кила....се приклучувам и јас :toe:

И јас се приклучувам,180 висок и 57 кг.

:toe: ... и ја сум за тука, 170 висока и 46кг

ти неси за тука ти веќе си зана клиника:tapp:

Иначе до пред една година имав 59/60 кг а висок сум 192см но нешто чудно мисе случи пред една година,не правев никакви посебни диети нити пак променив нешто во начинот на исхраната, но за само 5 месеци од 60 кг стигнав на 98 седмиот месец веќе преминав 107 ,едно време почнав нагло надоле и стигнав до 90 и толку се сега ни надоле ни нагоре може а кило две ама толку се

184 сантиметри со (моментални) 86 килограми. За жал, не припаѓам во темата ама имам едно блиц советче.

Јади што ќе јадиш, било што, ама да е со леб (по можност домашен). Да не се пропушта јадење пред легнување. Значи навечер е главната финта, пред да си легниш најади се ко вол. Ако имаш можност, сабајле стани порано, касни нешто што било, и легни си пак.
Ако не накачиш 10 кила за 2 месеци - се бесам на балкон.

П.С. Добро е да јадеш многупати дневно ама по малку. Што било. Нека не ве фарбаат дека требало ова, требало вакво месо, требало такво месо. Јас како дете на работничка класа месо гледам само за оломпијади, и јадам што ќе најдам дома, па пред еден месец имав 94 килограми. Сега за сега, оптимални 86. Варира, јебига, летно време!
:pos2:

178 со 54 кила....се приклучувам и јас :toe:

И јас како тебе на твои години. 12 години подоцна... моментално имам 66 кила што е мој личен рекорд за килажа, обично околу 60 бев последниве неколку години.

184 сантиметри со (моментални) 86 килограми. За жал, не припаѓам во темата ама имам едно блиц советче.

Јади што ќе јадиш, било што, ама да е со леб (по можност домашен). Да не се пропушта јадење пред легнување. Значи навечер е главната финта, пред да си легниш најади се ко вол. Ако имаш можност, сабајле стани порано, касни нешто што било, и легни си пак.
Ако не накачиш 10 кила за 2 месеци - се бесам на балкон.

П.С. Добро е да јадеш многупати дневно ама по малку. Што било. Нека не ве фарбаат дека требало ова, требало вакво месо, требало такво месо. Јас како дете на работничка класа месо гледам само за оломпијади, и јадам што ќе најдам дома, па пред еден месец имав 94 килограми. Сега за сега, оптимални 86. Варира, јебига, летно време!
:pos2:
Еве јас те поштедувам не се беси:smir:
Јадам скоро секоја вечер пред да си легнам а јадам и кога ќе станам и не можам да мрднам никако со килажата.Висока сум 152 а 40 кг имам.Апетитот ми е нормален,дури можам да кажам дека за моја конструкција,возраст и пол јадам и повеќе од нормално и пак ништо.Леб јадам се секој оброк,освен со тестенини се разбира,благо јадам како ненормална и пак и пак.....40,без промени:nesum:

183 висок, 61 тежок а јадам ко вол. Навечер поготово се претупанувам ама џабе не се фаќа ништо:toe:.... Заебан метаболизам:toe:...

а да не имате вие глисти :toe::pos2:

и ја сум за тука да не кажувам тоа висини а и дубина и дебелина оти ке бидам на прво место :pos2:

Се приклучувам и јас со моите 1.68 и со моите мизерни 43 килограми припагам на групава.Бев подебела но со оглед на некои животни моменти изгубив доста килограми кои сега тешко можам да ги повратам.

Се приклучувам и јас со моите 200 сантиметри и 115 колограми :).

Се приклуцувам со моите 171 сантими и 49 кила.Последнава недела намалив појма немам зашто:toe:Но во секој случај одсекогаш сум била член на оваа унија:toe::pipi:

visok 1.85...tezina 73 kg...sto znam sekogas jadam mnogu no toa e fizicka aktivnost,silen digestiven sistem...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom