А
Ајсшутер
Гостин
Сигурни се...ако носиш пиштол/нож/пеперспреј.
Или вакво... макар и домашно склопено

Не се сигурни скоро ич улициве .. посебно во Велес се е сокачиња ем нема улични светла на повеќе места.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурни се...ако носиш пиштол/нож/пеперспреј.

Најмила,
На вракање таксистот беше педофил:kesa:Најмила исплашен сум:jaj:
Се започна вака:
После симнување од автобус, чекав такси.И застанувам црвено такси, не кажувам од која компанија...еве го муабетот
Јас:Добро вечер, до Гоце Делчев
Таксистот:Во ред
Таксистот:Од град?
Јас:Па да
Таксистот:Море како се расоблекле девојчињана у град, да фатиш некое да го изрокаш
Јас(у себе):Будала
Таксистот:Јас секој ден еба*
Јас (у ссебе) ОМГ
Таксистот:Не пребирам јас, старо младо, што ми дојде тоа, важно да има дупка
Јас(у себе) Мамоооооооооооооооооооо, татоооооооооооооооооо
Таксистот:Ако имам 50 години, да не се заречам супер ми е алатот, рано по сабајле гакиве у шатор ги претвара, ама тоа е го вежбам секој ден.
Јас (у себе) Дебилу гаден гајле ми е.
Таксистот:Убаво момче си ти, гарант и ти ебеш
Јас:Хехе, па да
Таксистот:Како алатот?
Јас:Не е битно, застанете тука ке ве молам
Таксистот:100 денари
Јас:пријатно
Мамо, Тато, дадо, јас се плашам пак да седнам у такси:kesa::nesvest:

Мене манијаци не ме бркаат било каде не само во Скопје или во мојов роден град, не знам зошто е тоа така изгледа не сум некој тип на човек за манијачењеСте имале ли вие некоја непријатна случка со некој од многуте манијаци кои шетаат низ Скопјево?
Повелете.
.А не јас сум си за ферка, или во најмала рака тој да има такво нешто, за да побеснам добро па потоаИли вакво... макар и домашно склопено
![]()
Не се сигурни скоро ич улициве .. посебно во Велес се е сокачиња ем нема улични светла на повеќе места.

.
Сега поголеми се шансете некој у 3 саат да ти дојде пијан и да те испука отколку да те бцне манијак x)
По некои непријатни настани за кои слушнав неодамна, решив да отворам една тема за тоа каква е сигурноста на луѓето навечер кои по некоја случајност се нашле во ситуација да попешачат малку подолго.
Во град кој содржи 1/4 од целокупното население на државата, слободно се шетаат манијаци по улиците.
Моја другарка ја има следено повозрасен маж со штрафцигер во раката, а потоа неколку пати го има забележано како следи и други девојки и дечковци.
Дали мислите дека градот навечер е сигурно место за движење?
Потребно ли е да се зголеми безбедноста на граѓаните?
Сте имале ли вие некоја непријатна случка со некој од многуте манијаци кои шетаат низ Скопјево?
Повелете.

дефинитивно треба да се превземе нешто од страна на државата ама посериозно мене ме имаат нападнато на факс у веце кај судот маж окулу 50 год ми понуди к*р, пред југо дрво буската манијак си го дрка*е ма катастрофа среќа што сум била со другарка пак некоја поголема самодоверба а да бидам сама па плус и ноќе ќе умрам од страв