Улична тепачка во Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
Се фатиле се тепаат а не гледаат околу нив во липково колку има за тепање .... :facepalm:

Џабе се толкави волови.И давјцата се глупи ко воловска колапо поима немаат од тепање.
Волот со светло сина маица можеше да даде у старт мат у два потега (пуна меѓу нозе и колено у нос) на волот со темно сина маица.
Се гледа дека како деца,а бога ми и тенејџери,ластик играле со девојчиња.

Ама фајтери едвај 6 минути издржаа, кондиција за мерак а па за техниките да не зборам, па и до толку да се глупи да објавуваат видеа на јутуб и вакви работи да прават...

Тј у жуто сас мене у теретану иде, дечко е ѕверка да не му га кажују име, ќе беше интересно он да се тепа.:icon_lol:
А најак момент ми беше на крај, АЈ БЕ НИШТО НЕ ГИ Е ЌЕ ИДЕМО У КАФАНУ ПОСЛЕ.

Тебе подобро ти лежи тоа. Те прашав да ми кажеш кој дел е смешен, и дали го има.
Ако ништо друго си кажав барем за мене дека не ми е смешно туку глупо, тоа барем можам да го направам така?

Е вакви глупости барам и коментирам, ти шо праиш?
акмак еден само смешки се за у чда , оди шетај и оди коменнтирај у самоубиства има тема таква тука ќе се пронајдеш

Тј у жуто сас мене у теретану иде, дечко е ѕверка да не му га кажују име, ќе беше интересно он да се тепа.
Цитирам: Те ги ФАЈТЕРИ... Томе вс Лаки... Даце што си ти судија?

Значи ѕверката е Даце. :icon_lol:

Видеово го постирав пред година - две,старо е,али тогаш ми ја затворија темата како премногу насилна :icon_mrgr:

Ама фајтери едвај 6 минути издржаа, кондиција за мерак а па за техниките да не зборам, па и до толку да се глупи да објавуваат видеа на јутуб и вакви работи да прават...

brat pa si vlegoa najposteno si se izmlatija....so odlicni komentari od strana...posle ke idat ke pijat zaedno...kamo site da bea vaka muzi eden na eden da se resavaa na poljana bez oruzje eheeee

старо е ова клипче бре од каде искочи па сега... можда 2 3 години е старо клипчево

Ај сеа иди во темата за Велики брат и пишувај им таму на луѓето колку се глупи што гледаат тоа.

супер идеја. шо сакам тоа праам

акмак еден само смешки се за у чда , оди шетај и оди коменнтирај у самоубиства има тема таква тука ќе се пронајдеш

Ако тебе ти е смешно, мене не ми е. И си кажав и не ме замарај сеа.

И плус назад си со времето, видеово пред 5 години он сеа го гледа, оди пукај се

Моментот е тоа батото на 2-3 пати што се изнасмеа како петре клукајдрвчето :D

Старо е овој клипче бе,фајтери су много пијани и надрогирани,ритај га у главу ТОМЕЕЕЕ :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom