Улична тепачка во Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата ACTION
  • Време на започнување Време на започнување
Aаа, стариов го јаде. Има боље техника. Овој ко пиче мава.

И после како цел свет да не ни се смее ???
vakvi moral fags koa ke vidam...abe uzivaj u videoto ne mi se praj pameten...

vakvi spontani dela obozavam so samoto smeenje i komentari...odamna ne sum se smeel taka na video use prv pat koa go vidov mi stana edno od omilenite

На овај во синото ова му беше прва тепачка?

vakvi moral fags koa ke vidam...abe uzivaj u videoto ne mi se praj pameten...

vakvi spontani dela obozavam so samoto smeenje i komentari...odamna ne sum se smeel taka na video use prv pat koa go vidov mi stana edno od omilenite

Ќе бидеш ти паметен кога ќе дојде денот да ти ги факаат децата в газ ова корупкиве па ќе видиме тогаш кој е паметен а кој фег...се дур се прават вакви прости видеа и се дур постојат луѓе како тебе нема теоретски шанси да влеземе во европска унија

Ќе бидеш ти паметен кога ќе дојде денот да ти ги факаат децата в газ ова корупкиве па ќе видиме тогаш кој е паметен а кој фег...се дур се прават вакви прости видеа и се дур постојат луѓе како тебе нема теоретски шанси да влеземе во европска унија

Пошто нели Америка која ја диктира ЕУ нема фаци како Кимбо Слајс кои праат улични тепачки.:)

Пошто нели Америка која ја диктира ЕУ нема фаци како Кимбо Слајс кои праат улични тепачки.:)

i nema faci so vlagaat u kino na premiera i praat masakar ;) i vlagaat u osnovni skoli i pak praat masakar....ahhh be neznaete da uzivate u edna zaebancija..

На видеово лета крв, маици, гаќи, све лета. Уште малку и они двајцата ќе полетаа.

Poznati i priznati sutraci.I dvajcava dokazveja kolku se jaki ili kolku se glupi?:eek:

Јас ќе кажам браво за организацијата и за учесниците (y) И двајцата знаеа зошто се таму, си се измаваа поштено и прекинаа како што беше договорено. И после ова сигурно некој период ќе си бидат мирни :cool:

i nema faci so vlagaat u kino na premiera i praat masakar ;) i vlagaat u osnovni skoli i pak praat masakar....ahhh be neznaete da uzivate u edna zaebancija..

Секако дека уживам ме боли курот ги гледам и им се смеам ама од друга страна се куртони тешки

а шо изиграваш ти локален паљачо ?

Тебе подобро ти лежи тоа. Те прашав да ми кажеш кој дел е смешен, и дали го има.
Ако ништо друго си кажав барем за мене дека не ми е смешно туку глупо, тоа барем можам да го направам така?

Па што бараш на Чек дис аут?

Е вакви глупости барам и коментирам, ти шо праиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom