Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Ако сакаш образложи на кој дел од видеото треба да се насмеам. Сите будали во државава си имаат тема на кајгана
Па што бараш на Чек дис аут?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш образложи на кој дел од видеото треба да се насмеам. Сите будали во државава си имаат тема на кајгана
vakvi moral fags koa ke vidam...abe uzivaj u videoto ne mi se praj pameten...И после како цел свет да не ни се смее ???
vakvi moral fags koa ke vidam...abe uzivaj u videoto ne mi se praj pameten...
vakvi spontani dela obozavam so samoto smeenje i komentari...odamna ne sum se smeel taka na video use prv pat koa go vidov mi stana edno od omilenite
Ќе бидеш ти паметен кога ќе дојде денот да ти ги факаат децата в газ ова корупкиве па ќе видиме тогаш кој е паметен а кој фег...се дур се прават вакви прости видеа и се дур постојат луѓе како тебе нема теоретски шанси да влеземе во европска унија
Пошто нели Америка која ја диктира ЕУ нема фаци како Кимбо Слајс кои праат улични тепачки.![]()
Затоа Америка никогаш нема да влезе во ЕУ...i nema faci so vlagaat u kino na premiera i praat masakar![]()
i nema faci so vlagaat u kino na premiera i praat masakari vlagaat u osnovni skoli i pak praat masakar....ahhh be neznaete da uzivate u edna zaebancija..
а шо изиграваш ти локален паљачо ?
Па што бараш на Чек дис аут?
Е вакви глупости барам и коментирам, ти шо праиш?