Украдени точаци / Наоѓање крадени точаци

• Креатор на темата Креатор на темата Пеџо
  • Време на започнување Време на започнување
Да, уште кога му го украдоа првиот, требаше под итно да отвори тема овде!

Остај што требало или не, тоа се завршени работи. Плус, има еден интересен феномен, сите знаеме дека се краде на мртво име и презиме, ама секој си вика: Нема баш мене тоа да ми се случи (општо зборам, не само за точаци илити велосипеди)!
Па сите кукаат ама никој не седне и да напраи некој иновитет некој изум , како на пример да може да си го понесе точакот со себе било каде или електро шок стапица за крадците :D

Па сите кукаат ама никој не седне и да напраи некој иновитет некој изум , како на пример да може да си го понесе точакот со себе било каде или електро шок стапица за крадците :D

Осмели се, пробај ти!

Од кукањето си патиме...

Ми украдоа пристоен точак(Скот, 300 евра) претхдоната година баш овој период ми се чини, на вечерта на велигден, доле пред зграда.
Како незнам, веројатно некоја клешта што мука нема со синџири и слични ствари.
Пријавив во полиција и ми рекоа ''ако го видиш јави'' :facepalm:. Едино ако имаш некој во полиција па да се заангажираат малку, одма ке го најдат, знаат тие кои крадат точаци и знаат и кај се.

Ако го најдеш лоповот фати го и у џандарска донеси го...ццц ебате полицијата ебате

Турете му ланец ама оној со поврзување со струја,еден мора да се заебе :D

Два ми имаат дрпнато, првиот кога ми го дрпнаа од двор, почнав позади куќа да го ставам, вториот и од позади куќа ми го дрпнаа -.-
Сега немам точак.

Турете му ланец ама оној со поврзување со струја,еден мора да се заебе :D

Што доколку сопственикот се заебе по навика да тргне да си го отклуча точакот ? :D Ќе го најде некој насмеан од 6-ка до 6-ка :D

Во средно имав школски кој за помалку од 120 секунди отвараше катанци со шифри, со троцифрени и четирицифрени комбинации...
Значи, му донесов катанец кој прв пат го гледа во живот... и ми изеде пола пита бурек и половина литар јогурт...
Мислев нема шанси да го отвори...

Така да, катанец само, колку толку, повеќе време ке им треба..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom