UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Можно е според најавиве. 4 протоколи на безбедност ќе имало за влез на стадион.

Бтв која ти е поентата со дрес на Арсенал да одиш на Јунајтед-Реал [emoji14] ??

Појако ќе ти биде Венгер аут да истајш хаха

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
У Аеродром живеам, морам нешто сељачко да напраам :icon_mrgr:

П.С. ова со Wenger Out не ти е лоша идеја :)

4faeecaae111ca64fcd956ba94f25646.jpg

Macedonia сме и кај Баји, браво Баји, горди сме на вашето племе *глас на Влатко Ѓорчев*

Во тренерки пациентиве зш во Манчестер е 16 степена, кога ќе слетаат подобро медицински екипи да има. :icon_lol:

202504-pred-hotelot-na-manchester-junajted-ne-mozhe-da-se-pripari.jpg

@ziak92

Последно уредено:
Последно уредено:
Прво со инспекцииве и лошиот ни стадион, сеа со температуриве.
У УЕФА им иде да си каснат од .... што решиле Купов да се одигра кај нас :icon_lol::icon_lol:

не изгледа лошо, шо знам...
Мора од некој опскурен арапски твит да се докопаш до слики пошто нашите медиуми едино за Роналдо ги интересира

не изгледа лошо, шо знам...
Мора од некој опскурен арапски твит да се докопаш до слики пошто нашите медиуми едино за Роналдо ги интересира
И на видеоно од УЕФА што го ставил @mkgunner стадионот светски изгледа само некој треба да знае да го направи тоа. Не Горазд и Томато продукција или кои и да се да го испотат и со камера фори левел Ѓорѓи Колозов кога исчезнуваше како Господ :D

ТЦЦ Плаза е заградено како Бонстил хаха
Нема поселски хотел у Скопје, жими све. Ако некој бил внатре знае...освен сега ако потсредиле за луѓево.

И на видеоно од УЕФА што го ставил @mkgunner стадионот светски изгледа само некој треба да знае да го направи тоа. Не Горазд и Томато продукција или кои и да се да го испотат и со камера фори левел Ѓорѓи Колозов кога исчезнуваше како Господ :D

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Кај ти текнува бе Џонтра нема ваква фора :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

На која трибина се Реал на која се Јунајтед? Барем тие 5 иљадарки што им се дадени на тимовите?

http://www.skysports.com/football/n...n-real-madrid-squad-to-face-manchester-united

Каков удар за сите од Чаир што ги шитнаа опортунитетно картите.
Јунајтед се на исток, од југоисточен влез влагаат.[DOUBLEPOST=1502101272][/DOUBLEPOST]
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Кај ти текнува бе Џонтра нема ваква фора :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Да бе, седи Ѓорѓи, ја гасат камерата, се трга, ја палат и продолжуваат да снимаат, најзакон фора од деведесетите :D

Како и секогаш осеќам дека ќе направат некоја глупост и ќе се засрамат пред цел свет. :icon_mrgr:

Јунајтед се на исток, од југоисточен влез влагаат.[DOUBLEPOST=1502101272][/DOUBLEPOST]
Да бе, седи Ѓорѓи, ја гасат камерата, се трга, ја палат и продолжуваат да снимаат, најзакон фора од деведесетите :D

Стварно еј со то се фалеа колку се напредни :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom