UEFA Nations League 2020-2021

Против козава ни со судии неможат

Тап ин и третиов? :P
Добар беше :D Како што кажа коментаторот, уште кога ја прими топката знаев што ќе направи и токму тоа го направи. Знаеше и швајцарскиот дефанзивец, ама не знаеше да го запре. :D
Против козава ни со судии неможат
Зарем започна Копа Америка?

Знае да одигра Роналдо кога треба. Не може да не му го признаам тоа. Цело второ полувреме спиеше во свемирот па на крај се распука. Факт е дека сезонава има пад во формата (за негови стандарди, ни на крај памет не велам дека е лош). Годините го стигнуваат полека ама и ова што го прави на 34 години е импресивно.

Kakov igrac, kakov covek, Ronaldo...

Barsa fans na aparatima!

Vecer strasen fudbal ocekuvam da ima....

Kakov igrac, kakov covek, Ronaldo...

Barsa fans na aparatima!

Од мојот коментар погоре се гледа колку сум на „апаратима“. Никој нит се изнервира нит па напиша нешто лошо ама ајде битно е да се форсира...

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Од мојот коментар погоре се гледа колку сум на „апаратима“. Никој нит се изнервира нит па напиша нешто лошо ама ајде битно е да се форсира...
Ne potencirav na tebe, tuku opsto. I og kade znam ti za kogo si...
Ti i da ne napisese komentar jas povtorno kje go napisev istoto.

Ne e tajna deka skoro nikoj fan na Barselona ne go saka Ronaldo i mu se raduvaat za sekoj neuspeh, a sekoj uspeh go potcenuvaat. Taka da uzivaj, mozebi si ti od ovie retkite.

Зашто ние како фанови на Реал го обожаваме Меси и обожаваме да гледаме 10 години како гзот ни го расцепува. :D

Зашто ние како фанови на Реал го обожаваме Меси и обожаваме да гледаме 10 години како гзот ни го расцепува. :D
Citiraj.

Nesakam diskusii ronaldo vs messi, ama se znae koj e broj eden na klupsko i internacionalno nivo.

Склон е на грешки Де Лигт, не му е прв пат да направи кикс. Сепак, физикусот му е стварно out of this world и ги има сите предизпозиции да биде класа стопер.

Склон е на грешки Де Лигт, не му е прв пат да направи кикс. Сепак, физикусот му е стварно out of this world и ги има сите предизпозиции да биде класа стопер.
Ѕвер е бе, зафрканциите се повеќе дека Раиола го ставил на аукција, па се наддаваат клубовите :D

19 години има, ќе исчезнат грешките со тек на време. Ван Дајк го немаше на мапа до скоро, покасно доаѓа прајмот кај стопериве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom