UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не ја гледав, али колега ми вика дека на грешна нога бил човекот...мада да ги зиам тие пари, со онаквото ако треба гол ќе давам...па и со јазик ако треба!

Како може бе онаква шанса во 1/4 финале да промарши? :facepalm: Па уште и против Реал тоа не се простува. И тоа на 2:0 беше ми се чини а?

Морав. Премногу бодевте очи минатата недела. Посебно ми е драго за @MiaSanMia Покрај толку мрч ја утна за Баерн и сега за Челси. Секоја чест.

images

Кој дел од тоа што го пишав јас не важи и денес после мечот ?

Колку значаен фактор е среќата се докажа денес и на двете утакмици.Уште 100 пати да има ваква шанса Михтиријан 100 пати гол ќе даде.Исто и Демба Ба кој ни самиот не знаеше како успеа топката да стигне до него.За Реал сум али секоја чест за играва денеска.Да бев неутралец во овој дуел сигурно ќе сакав они да идат понатака.

Гледам Михтарјан утнал празен гол на 2-0 ???? А? ???/

Колку значаен фактор е среќата се докажа денес и на двете утакмици.Уште 100 пати да има ваква шанса Михтиријан 100 пати гол ќе даде.Исто и Демба Ба кој ни самиот не знаеше како успеа топката да стигне до него.За Реал сум али секоја чест за играва денеска.Да бев неутралец во овој дуел сигурно ќе сакав они да идат понатака.
А среќата на ПСЖ и двете пречки? И тоа една по друга.

Не ги гледав ама ете по 1 година и за двете екипи. Лани Дортмунд така се извлече во Шпанија, сега Реал на во Германија

Последно уредено:
Игорче сочувство. Видов што се утнавте. Жално. Мики Рајан со утките се гледа дека бил таксан за Ливерпул.
Подобро во 122 да изгубиш него вака.. баш штета :(

Како можеше Миххххххтаријан? Еовака:

Скроз наопако беше двомечов од тој лани. Таму Вајденфелер спасуваше поминување на Реал у последните секунди, овде Касиљас... таму Озил промаши зицер, овде Микитаријан, и така... :нинџ:

Како можеше Миххххххтаријан? Еовака:

Скроз наопако беше двомечов од тој лани. Таму Вајденфелер спасуваше поминување на Реал у последните секунди, овде Касиљас... таму Озил промаши зицер, овде Микитаријан, и така... :нинџ:
Значи губите во финале од Барселона или Атлетико. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom