Морав. Премногу бодевте очи минатата недела. Посебно ми е драго за @MiaSanMia Покрај толку мрч ја утна за Баерн и сега за Челси. Секоја чест.
На 2-0 ако не се лажам.Што утнал Мики? На кој резултат?
А среќата на ПСЖ и двете пречки? И тоа една по друга.Колку значаен фактор е среќата се докажа денес и на двете утакмици.Уште 100 пати да има ваква шанса Михтиријан 100 пати гол ќе даде.Исто и Демба Ба кој ни самиот не знаеше како успеа топката да стигне до него.За Реал сум али секоја чест за играва денеска.Да бев неутралец во овој дуел сигурно ќе сакав они да идат понатака.
Не ги гледав ама ете по 1 година и за двете екипи. Лани Дортмунд така се извлече во Шпанија, сега Реал на во ГерманијаКолку значаен фактор е среќата се докажа денес и на двете утакмици.Уште 100 пати да има ваква шанса Михтиријан 100 пати гол ќе даде.Исто и Демба Ба кој ни самиот не знаеше како успеа топката да стигне до него.За Реал сум али секоја чест за играва денеска.Да бев неутралец во овој дуел сигурно ќе сакав они да идат понатака.
Очигледно им се потрошила среќатаА среќата на ПСЖ и двете пречки? И тоа една по друга.
Значи губите во финале од Барселона или Атлетико.Како можеше Миххххххтаријан? Еовака:
Скроз наопако беше двомечов од тој лани. Таму Вајденфелер спасуваше поминување на Реал у последните секунди, овде Касиљас... таму Озил промаши зицер, овде Микитаријан, и така...![]()