M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Им го лапнавте Ноер па сеа ќе пишувате.Schalke nuuuuuuuuuuuuuuuul viieeeeer!!!!
Магарето на зајакот му вели, глеј си ги ушите.Им го лапнавте Ноер па сеа ќе пишувате.
Колку беше јака оваа екипа на Шалке...Им го лапнавте Ноер па сеа ќе пишувате.
Кога сме веќе кај екскурзијата на Раул низ Германија...
„Како играте, прашање е дали ќе осетиш некогаш.“ Дечко, моментално ако за игра се дава титула, мислам дека треба да ни ја дадат уште утре.
Немате играно, немате освоено, немате ова, она.
Сегашност ме интересира, зошто кој се замара со минато, нАли?
Затоа, имај пријатен губитнички ден, како и вчерашниот и слободно смеј му се на Ливерпул, смеј му се до крај на живот со Мојс на клупа на Манчестер со помислата дека нема титула во ПЛ.
Ззоп.
Преценет ќебап што чини 13-14 денари. Не вреди
Па, зошто ти е ставено во долари, тој зима околу 500.000 неделно![]()
Не ја правев јас сликава , ама ако гледаш до толку види дека сите екипи од Англија се први напишани , и што е битно тоа кога ниедна не успеа да постигне гол .^
Пријателов не видел дури ни на rezultati.com дека вчера Манчестер Јунајтед беше гостински тим.![]()
Не ја правев јас сликава , ама ако гледаш до толку види дека сите екипи од Англија се први напишани , и што е битно тоа кога ниедна не успеа да постигне гол .![]()
Што се секираш секако и дома не даваат голКаринџо не ме боли, Јунајтед во гости играше.
Што се секираш секако и дома не даваат гол![]()
Шеикот кај јадеше ќебапи?Него за кебапот сакав да речам, Баба Цана, Чардак, Корнер и во Крушево еден ресторан на кој никако не ми текнува на името, имаат кебап за каков може да сонуваат во Дестан.