UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја незнам шо очекувавте(ме) од Јунајтед вчера ко ја ја имав 2&T2 :D

1622081_955009441205939_1165555451_n.jpg

^
Пријателов не видел дури ни на rezultati.com дека вчера Манчестер Јунајтед беше гостински тим. :нинџ:

„Како играте, прашање е дали ќе осетиш некогаш.“ Дечко, моментално ако за игра се дава титула, мислам дека треба да ни ја дадат уште утре.

Немате играно, немате освоено, немате ова, она.
Сегашност ме интересира, зошто кој се замара со минато, нАли?

Затоа, имај пријатен губитнички ден, како и вчерашниот и слободно смеј му се на Ливерпул, смеј му се до крај на живот со Мојс на клупа на Манчестер со помислата дека нема титула во ПЛ.

Ззоп.

Преценет ќебап што чини 13-14 денари. Не вреди :)

Па, зошто ти е ставено во долари, тој зима околу 500.000 неделно :D

Брат, вас и сегашноста не ви одговара, зашто сме моментални шампиони. :P

Него за кебапот сакав да речам, Баба Цана, Чардак, Корнер и во Крушево еден ресторан на кој никако не ми текнува на името, имаат кебап за каков може да сонуваат во Дестан.

Мојсе вчера ептен се посра , мислам никој не го потценува Олимпијакос, али шо е многу многу е :cautious:

И на ова русиве , кога бе ќе им дојде паметот? 4-5 сезону уназад врв им е да дојдат до 1\8 и тука увек го папаат, а се утепаа пари фрлање :facepalm:.
Дортмунд сигурен си е во 1\4 али мислам дека толку ќе им биде максималното достигнување сезонава.

^
Пријателов не видел дури ни на rezultati.com дека вчера Манчестер Јунајтед беше гостински тим. :нинџ:
Не ја правев јас сликава , ама ако гледаш до толку види дека сите екипи од Англија се први напишани , и што е битно тоа кога ниедна не успеа да постигне гол .:pos:

Не ја правев јас сликава , ама ако гледаш до толку види дека сите екипи од Англија се први напишани , и што е битно тоа кога ниедна не успеа да постигне гол .:pos:

Каринџо не ме боли, Јунајтед во гости играше.

Него за кебапот сакав да речам, Баба Цана, Чардак, Корнер и во Крушево еден ресторан на кој никако не ми текнува на името, имаат кебап за каков може да сонуваат во Дестан.
Шеикот кај јадеше ќебапи?:D:p

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom