UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Осеќам дека и Шалке вечерва ќе се покака и ќе продолжи во ЛЕ. Тоа значи крај за смешниот нивни тренер Јенс Келер и можно враќање на Томас Шаф на тренерската клупа.

Шаф не беше од Вердер? :)

Осеќам дека и Шалке вечерва ќе се покака и ќе продолжи во ЛЕ. Тоа значи крај за смешниот нивни тренер Јенс Келер и можно враќање на Томас Шаф на тренерската клупа.

Томас Шаф бил тренер на Шалке? Друже ти си ги побркал малце работите.
--- надополнето: 11 декември 2013 во 16:08 ---

Не да беше... ја одкоа се сеќавам за мене, ќелавиот ги води Вердер.

@blanco Погрешна проценка сме направиле за Љоренте... прво ќе го освојува потешкиот трофеј во Европа, па од наредната година полесниот :icon_lol:

Мене уште не ми е јасно како сеуште го држат.

Блиски пријатели се со менаџерот Хорст Хелд уште од времето во Штутгарт. Ако се случи тоа вечерва да испаднат и двајцата во пакет треба да ги отпуштат.
--- надополнето: 11 декември 2013 во 16:15 ---

Томас Шаф бил тренер на Шалке? Друже ти си ги побркал малце работите.
--- надополнето: 11 декември 2013 во 16:08 ---

Не да беше... ја одкоа се сеќавам за мене, ќелавиот ги води Вердер.

Реков ќе се врати на тренерската клупа, а не како тренер повторно во Шалке.

Шаф нема водено друг тим освен Вердер.

@blanco Погрешна проценка сме направиле за Љоренте... прво ќе го освојува потешкиот трофеј во Европа, па од наредната година полесниот :icon_lol:

Се надевам дека ова е само лош сон :place::place::place:

Карма јас споменав или случајно ти? Извини ако мислеше на нешто друго не се ми се чини дека тоа се однесуваше на групата во ЛШ лани. Тоа ако не означува дека си ја започнал темата, не знам што.

Не се секирај мене потешко може да ми падне неповолен резулатат каде што сме покажале повеќе во залагањето и играта, па само среќата ни ја завртила грбот. Кога губиме заслужено тогаш сум потполно смирен во однос на сите други освен кон играчите и тренерот. Тие се криви за тоа, не ти, УЕФА или судијата Проенса кој дозволи на вакви услови да се игра натпреварот.
ај вака за условите на теренот...
колку бил лош теренот за игра на едните толку бил лош и за другите. не играат Галата нон стоп на таков терен.
празни изговори се ова само сега
енд оф стори

attachment.php

Срамота е за Уефа да дозволи фудбалот да се игра на вакви услови, особено на натпревар кој директно одлучува кој ке оди понатаму.

crying-waterfalls.gif

ај вака за условите на теренот...
колку бил лош теренот за игра на едните толку бил лош и за другите. не играат Галата нон стоп на таков терен.
празни изговори се ова само сега
енд оф стори

Како прво ќе кажам вината е наша, ради 2 нерешени утакмици против Галата и Копенхаген. Ако зборуваме за оваа утакмица, треба оптимални услови за игра, а не ораници и бразди. Лесно е да се каже како за едните така и за другите. Па тогаш нема потреба да се прават скапи терени, дренажи итн... и ќе се играат утакмиците на вакви ниви и ќе си велиме на крајот како за едните така и за другите. Ова денес беше се само фудбал не. Толку. Уште на полувремето Дрогба и Конте му кажаа на судијата дека тоа не е фудбал, топката не се движи. Али веќе тоа поминало, сега се преселуваме во темата на ЛЕ. :icon_lol:

Ако зборуваме за оваа утакмица, треба оптимални услови за игра, а не ораници и бразди. Лесно е да се каже како за едните така и за другите. Па тогаш нема потреба да се прават скапи терени, дренажи итн... и ќе се играат утакмиците на вакви ниви и ќе си велиме на крајот како за едните така и за другите.

Ваков терен е идеален за да заврши 0:0 , а тоа што вашата одбрана се однесуваше индолентно , е таму треба да ја барате вината и нормално во тренерот.

„Условите за игра беа ужасни. Јас му реков на делегатот дека не треба да се игра бидејќи денес условите беа исти како вчера. Ние не сакавме да се одигра натпреварот денес, меѓутоа Јувентус сакаше и не се бунеше пред натпреварот“, истакна Манчини.

Нечинел теренот ? Па баш во предност се Јуве ако теренот нечини затоа што треба да се одбранат на овај никаков терен и да не примат гол.Тоа е далеку полесно на ваков терен одколку да атакуваш за да постигнеп гол . Галата ја имаше потешката задача и успеа да ја изврши.
Поздрав до најдобриот клуб на свејмиру Јуве мерда.лапајте умрении Манчини+ Снајдер

Срамота е ова со теренот, ако вчера се прекина утакмицата па и денес ништо не беше поарен. Не е само до тоа дека неможе саглам да се игра туку лесно може и да се повреди играч. Су гледал и на други стадиони кај што чистеле снег од терен ама стварно не знам Турциве што правеа вчера, со булдожери влегле или што? Од ова терен не бидува поќе, сместо да се смени треба.

Сакам да упатам еден апел до Илумиус, Пеџа, Гарфилд, Ацид, Леандра... било кој, да се одбанира Нигерот дека во овие моменти ни е потребен да не крене физички и психички од шокот коишто го доживеавме/доживуваме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom