UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Него ако имаат исто бодови Арсенал и Дортмунд, Дортмунд би требало да идат даље со подобра гол разлика нели? Како и да е заебано ќе е, ќе има тука неизвесност до последно коло. :)

Арсенал теоретски му е доволна само една победа со Марсеј дома, оти Дортмунд и Наполи играат меѓусебе

Суарез ај иди гризај луѓе и не лечи комплекси од Милан,и на крај краева шо такво смараш у тема за ЛШ коа уште малце и декада неиграње ќе славите.Колку и да се дрва Милан,никој не заслужува такви голови да прима,и ај да се дешаваше ретко,али секој втор натпревар судииве коа игра барса "грешат" у нивна корист

Него ако имаат исто бодови Арсенал и Дортмунд, Дортмунд би требало да идат даље со подобра гол разлика нели? Како и да е заебано ќе е, ќе има тука неизвесност до последно коло. :)

Не сум сигурен дали гостинските голови тука важат повеќе или дали се гледа тогаш не голразликата, интересно ќе е ако имаат трите тима исти бодови, тогаш се сметаат головите од меѓусебните дуели на трите клубови.

Ништо од Хеви Металот вечерва,Моцарт(Венгер) со успаванка ги скроти.
Ќе биде интересно ако Дортмунд дома го победи Наполи,а Арсенал загуби на гости во Наполи.

Победа на симфонијата наспрема хеви металот!

1451597_10151966220474061_621351113_n.jpg

А ја коа зборев уште прошлиот пат дека неможат со Дортмунд ми се сипаа овдека...сеа пак нигде ги нема...

Што ти прават 45 минути игра...

Браво за Арсенал,ОДЛИЧНО второ полувреме,поготово после голот....сами си се криви Дортмунд и драго ми е што ги казнија..

Добра основа денеска за да ги плеснеме и ние за 2 недели а :D @MarioGomez
За тебе фудбал имам измислено ја братче.
Све убаво тоа, ама си заборавил дека се играат 90 минути од меч...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom