UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
филе пошто беше за лацио си има коплекси, иначе другиве што се нервирате толку имате ваучер за 1 утната

Нигер,не ги нервирај уште толку,некои ги изгоре Јуве за 30 000,до мочанион ваучер им дошло :ROFLMAO:

Да, ама за Реал се фаќаат повеќето оти фрлал пари за трансфери, пола дупанки за Реал кога ќе загуби а и општо е за трансферите, Еве сега се виде.

Како навивач на Челзи ти кажувам дека не е така (да имаше фан на Сити и тој ќе ти кажеше) :icon_mrgr:

Важно Аргентина не ја остава на цедило,на репрезентација мислим секако:D.

Додека Меси не се пензионира.

Многу јаки голови денес.Се двоумам помеѓу Туре,Вајс,Алаба,Ролфес.
Ми се чини дека Туре најдобро ја опали топката.:)

Најдобра асистенција Алаба,кој виде виде.

Нигер,не ги нервирај уште толку,некои ги изгоре Јуве за 30 000,до мочанион ваучер им дошло :ROFLMAO:

еве утре ке има утакмици и јуве не игра нема кој да мести/да ги заебе утре ке фатат :drk: и ке частат еден ордевер и апетисани

Ај сега да лајнам нешто и овде. Реаловци до толку беа слаби Галата што ги помочавте бе? Не за друго кажете да не му се секирам многу за пласман :icon_mrgr:

Иначе да денеска Јуве играше репетиција со Норсјеланд од лани, со тоа што израмнија некаде 30 минути порано и се ми се чини дека имаа повеќе чисти шанси отколку минатата сезона. Бројот на корнери исто беше голем, неуспешноста од истите како пресликана, примен гол од прекин (мада оваа година на (не)среќа повеќе), голот кој го постигнавме многу сличен, само од спротивната страна. Е сега се надевам дека исто како и лани ќе се чукнат на време и ќе ги поминат групите пак. Сепак не сакав мачење, а излгеда ќе го има.

Да, ама за Реал се фаќаат повеќето оти фрлал пари за трансфери а овие погоре набројаниве екипи не плаќаат толку, пола дупанки за Реал кога ќе загуби а и општо е за трансферите, Еве сега се виде.

Ќе ви го свирнеме на двете утакмици и пак ќе се врти тиј муабетот дека фрлал пари за трансфери, и пак ќе го тролаат Јуве дека ги бутнал на спортска (играле за Реал и се заебале)

Ќе ви го свирнеме на двете утакмици и пак ќе се врти тиј муабетот дека фрлал пари за трансфери, и пак ќе го тролаат Јуве дека ги бутнал на спортска (играле за Реал и се заебале)

Абе и тренерот на Галатасарај вака викаше на прес-конференциите а и сите навивачи нивни, па ете, стварно ни го свирнаја. Иначе кога Реал се брукаше вака во Шпанска лига како вас во Лига на Шампиони против бош екипи обично не го пуштав ни компјутерот, се познава имаш храброст уште и на официјална тема за ЛШ си дошол. :LOL:

Абе и тренерот на Галатасарај вака викаше на прес-конференциите а и сите навивачи нивни, па ете, стварно ни го свирнаја. Иначе кога Реал се брукаше вака во Шпанска лига како вас во Лига на Шампиони против бош екипи обично не го пуштав ни компјутерот, се познава имаш храброст уште и на официјална тема за ЛШ си дошол. :LOL:

Па нема што да се плашам, ниту ме брка полиција ниту сум убил некој :icon_lol: А зашто да не дојдам, ја си признавам кога тапа играл мојот тим или кога изгубил, но ниту изгуби вечерва Јуве ниту лошо изигра. А ќе дојде време ќе правиме муабет за меѓусебниот дуел

Жустро ќе биде за кога ќе дојде време со Реал да играме :sneaky:

1234658_650549978298167_680266381_n.jpg

Ајмоооо!! :)
:свиркам:

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom