УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
сомневам се да е поради парите, колку што разбрав 175 000 евра ќе си поделат сите фудболисти и треньори.За апчињата може и да си во право нели нивниот шеф има фабрика за апчиња може и да им прави некои по специјален рецепт :D

друже, колку беше цената на картите за Лудогорец - Лацио? од - до?
мислам не би требало за во 1/8ф да бидат нешто поскапи...

друже, колку беше цената на картите за Лудогорец - Лацио? од - до?
мислам не би требало за во 1/8ф да бидат нешто поскапи...
колку што знам во просек 10 евра

Интересни се двојкиве за 1/8 финале, освен италијанскиот и шпанскиот двомеч.
Најјако очекувам да биде порто-наполи и бенфика-тотенхем. Типувам на Наполи и Бенфика.... па да видиме :)

Бенфика има еден играч кој за неколку години ќе биде баран за сума од 20-30 милиони. (Марковиќ)

Добар Адебајор, добар (y) (y)

Дњипро.. :facepalm::facepalm::facepalm:
Е што Днипро кога беа тука некаде ...немаше црвен картон...Тотенхем пи*ки !!![DOUBLEPOST=1393584686][/DOUBLEPOST]
Е што Днипро кога беа тука некаде ...немаше црвен картон...Тотенхем пи*ки !!! Поготово би го навел Вертонген бетер Бускетс е..

Бенфика има еден играч кој за неколку години ќе биде баран за сума од 20-30 милиони. (Марковиќ)
Кој најверојатно бил договорен од следната сезона да бидне член на Челси за 15 милки.

Кој најверојатно бил договорен од следната сезона да бидне член на Челси за 15 милки.

И од Челзи нешто паметно и навреме сработено. :D

Не, сериозно дечкото има потенцијал да стане играчиште.

И од Челзи нешто паметно и навреме сработено. :D

Не, сериозно дечкото има потенцијал да стане играчиште.
Бенфика од секогаш знае да направи класа играч, мада Маркец уште во Партизан се рачунаше за талент и му се предвидуваше светла кариера.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Врска нема од гол ама ајде. Маркети е внатре а не топката.
Чекај ти се заебаваш нели? Убаво се виде дека скокна топката во голот, не знам зошто се правиш слеп. Не знам зошто се толку напна за еден италијански тим или па мрзиш бугари, сеедно ми е. Гол беше, сакаш ти да признаеш или не. Не планирам веќе да ти реплицирам, кога се правиш слеп.

Уште немам гледано снимки, не ми е јасно како Лацио ги прими вториот и третиот гол. За вториот се чинеше дека на Маркети му падна од раце, ама според тоа што читам не било така. Не можев добро да видам пошто тоа се случуваше на голот што беше на спротивната страна од местото каде што бевме.

Уште немам гледано снимки, не ми е јасно како Лацио ги прими вториот и третиот гол. За вториот се чинеше дека на Маркети му падна од раце, ама според тоа што читам не било така. Не можев добро да видам пошто тоа се случуваше на голот што беше на спротивната страна од местото каде што бевме.
http://www.sportal.bg/video.php?video=64210

Чекај ти се заебаваш нели? Убаво се виде дека скокна топката во голот, не знам зошто се правиш слеп. Не знам зошто се толку напна за еден италијански тим или па мрзиш бугари, сеедно ми е. Гол беше, сакаш ти да признаеш или не. Не планирам веќе да ти реплицирам, кога се правиш слеп.
Не мразам никој, не е тоа причината што се расправам за голот. Едностанво тој меч го гледав од 7, да гледав друг меч можеби за таму некој друг спорен момент ќе се расправав.:)

Во Итaлиja сборaт, декa Мaркети е сгрешил, a не, дaли имa или немa гол. Нa мен ми се види, декa имa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom