Толстој
екс Бомбастичен
сеа ми текна што вика оној коментаторот од емтиви синоќа
„Во игра влегува ветеранот Марио Гомез„
сум се пресмеал еј 
„Во игра влегува ветеранот Марио Гомез„

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moже пак Јанко ке коментира па ке гледаме на мтв ке слушаме на радиоКога ќе се сетам само дека , летово цел едан месец ќе треба да ги слушам нивните "стручни"коментари и глупави фори...![]()
Врвот беше Болеро за Валеро.КОлку глупости синоќа кажаа коментаториве на МТВ тоа е чудо... грешки грешки колку сакаш.
Имаше бисери да да.... Ронкаља италијанец, Болеро за Борха, ветеранот Гомез,екс играчот на Фиорентина Џовинко...збореа и некои други глупости што немаат врска едно со другоВрвот беше Болеро за Валеро.Си ги спои Борха Валеро во еден збор.
![]()
Не мора да значи, ама во овој случај не беше тaka.За на Бернабе супер изигравте, зборев за во Торино. Види брат, надигрување не значи само да победиш 5-0 па да рече човек дека тимот е надигран. Реал во Торино ве надигра и тоа машки, мораш да признаеш, без разлика што заврши 2-2 и никој не беше поразен.
Не мора да значи, ама во овој случај не беше тaka.
Ако не сакаш да ја гледаш статистиката, што кажува голем дел од тоа што се случуваше во мечот, види ги насловите на медиумите и изјавите на играчите и тренерите после натпреварот, секаде се пишуваше дека Касиљас ги спасил Реал.
Слободно прочепкај на Јутуб, имаш highlights, ќе ги видиш и одбраните на Касиљас, кои ги имаше најмалку 5-6 и тоа зицери повеќето, на сите портали беше прогласен за играч на натпреварот.добро сега ти ако не прајш слепи на здрави очи тоа друга работа..јас тој натпревар го чекав последна за пари 1X и цело второ полувреме Реал си играше викторија во шеснаесетникот на Јувентус и правеше шанси на секои 5 минути а јас се тресев како некој ненормален да не примат гол на 2-2...
утакмицата ја памтам како вчера да беше и неможи никој да ме убеди дека Реал не беше појак бидејќи едноставно доминираа
Oстај го ненормален еСлободно прочепкај на Јутуб, имаш highlights, ќе ги видиш и одбраните на Касиљас, кои ги имаше најмалку 5-6 и тоа зицери повеќето, на сите портали беше прогласен за играч на натпреварот.
Имаш и статистика, види ја и статистиката на чива страна е.
Ако Јуве се повлекол 20 минути пред крај и ако 20 минути топката била у нозете на Реал а не направиле некои посериозно шанси, тоа не е доминација.
Да не ја заборавиме вечерва темава![]()