УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Марин се повреди или пошто беше многу добар? :D Како аут со рака :pos: А што изведуваше, корнер со рака? :D

Еве уште една глупост. На овој стадион се играло 2000та (Јуве играле)...да не било тоа на Деле Апли? :D
Види сега, локацијата на Јувентус Арената и Деле Алпи е иста, така што не кажал ептен голема глупост Калински или кој и да бил.

Мене најдобри гафови ми беа, кога Пареха (играчот на Бенфика :facepalm:) доби жолт, и кога рече дека Севиља освојувала Лига Европа во 2006, 2007 и ОВАА година 2013.

тоа да фатиш да му ги запишуваш гафовите ќе треба една тетратка да испишеш за една утакмица.

Мене најдобри гафови ми беа, кога Пареха (играчот на Бенфика :facepalm:) доби жолт, и кога рече дека Севиља освојувала Лига Европа во 2006, 2007 и ОВАА година 2013.
Абе како Пареха играч на Бенфика, стопер е во Севиља. Иначе и јас слушнав дека се изглупира за оваа 2013.

Абе како Пареха играч на Бенфика, стопер е во Севиља. Иначе и јас слушнав дека се изглупира за оваа 2013.

Па баш затоа де, коментаторот така рече, дека Пареха играл во Бенфика :)

Иако лани навистина беа малерозни..оваа година сами си се криви..Бенфика имаше 3-4 чисти шанси за гол во регуларниот дел на натпреварот но кога Лима не знае да шутни како шо треба па навистина заслужија да изгубат..

И како тоа магично никој на оваа тема не спомна дека судијата(копиле гнасно) не успеа да свирни три чисти пенали за Бенфика..иако не беа дотолку видливи но можеше барем да се одлучи раката на дефанзивецот на Севиља да го свирни пенал, или кога го удрија Лима по нога...дека 120 минути се играше и пеналите поминаа сите заборавија на контроверзните ситуации за пенали каде судијата глумеше циркузант

Иако лани навистина беа малерозни..оваа година сами си се криви..Бенфика имаше 3-4 чисти шанси за гол во регуларниот дел на натпреварот но кога Лима не знае да шутни како шо треба па навистина заслужија да изгубат..

И како тоа магично никој на оваа тема не спомна дека судијата(копиле гнасно) не успеа да свирни три чисти пенали за Бенфика..иако не беа дотолку видливи но можеше барем да се одлучи раката на дефанзивецот на Севиља да го свирни пенал, или кога го удрија Лима по нога...дека 120 минути се играше и пеналите поминаа сите заборавија на контроверзните ситуации за пенали каде судијата глумеше циркузант

Системот Џони,системот.

Имаме врски сегде:icon_mrgr:

Точно судијата 2 чисти чисти пенали на им свирна на Бенфика. Ептен лоша арбитража, ама јебига домаќините не смеат да изгубат на Аренава. :D

Системот Џони,системот.

Имаме врски сегде:icon_mrgr:
Може по шпанска линија судииве им се преопрачани од Барса. Не сте толку уникатни на светов само вие да местите. :P

сида да фати цела Севиља, им ебам педерите

10372012_863926093621326_8363655094949685859_n.png

што е битно тоа кај игра и дали да се врати во Бундеслига кога него повреди го мачат?
кај педер па и капитен ...

пс: замислете како има вика на соиграчите, ако не играат добро..."ке видиш после коа ќе ти го начукам"...или нешто у тој стил

ужас :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom