УЕФА Куп 2008/2009

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поред мене Сити, Зенит, Шахтор и Вердер па и Хамбург се фаворити за титулата.

Значи после Вердер играме со Сент Етјен (по мое). Ке мора малку повеќе да се потрудиме да го разбиеме Вердер, но во секој случај ке биде интересно. Најинтересен дуел Шакхтар - Тотенхем, а на Зенит - Штудгард осеќам дека ке има многу голови и на двата меча.
epa ke pocakate malce ne vie da go razbiete on ve razbi katastrofa bevte werder trebase da pobedi so 5-2 sto se ne ispopromasija ili potocno kazano sto se ne vi odbrani dida aj poike sreka nekoja idna godina ovaa vi otide jabana

Интересно дерби ќе има во Украина Dynamo Kiev - Metalist Kharkiv.

Головите од вчерашните натпревари од Купот на УЕФА тука ги имате.

Иначе, мислам дека Милан заслужија да не се пласираат по таа катастрофална игра, дури на крајот добив впечаток дека можеби ја имаат продадено утакмицата, 2-2 СЕ БОРАТ ЗА пласман натака, а при топка во посед на Амброзини или незнам кој беше на центарот, уште 4ца околу него седат наместо да одат во напад. Катастрофа.

Мислам дека Хамбург ќе ја освојат титулата.:smir:

Вердер... не се знае тешко е оваа година... Шахтиор не ми се верува...а Хамбург...можда имаат шанси сепак..тука се и оваа година..добрите..псж :smir:

Нај големи шанси според мене имаат HSV и Зенит ништо чудно пак да ја освое и оваа година и без Аршавин :wink:

Не бе германска екипа нема да освои куп на УЕФА:

Не бе германска екипа нема да освои куп на УЕФА:

зошто да не освои германска екипа?вердер со диего и хамбург со тиаго невес(ауу малиот многу ми се допага како игра)имаат и тоа какви шанси.
исто така овде се и зенит,цска москва,ман.сити(не верувам ама...) и шахтјор!!!

Секоја чест за Галатасарај од 2:0 2:3 за нив навивав сега за никој фавороти се Вердер,Хамбургер и Сити ќе биде интересно утре мислам дека од овие 3,2 ќе се паднат утре меѓу себе:vozbud:

Што се деси со Манчестер Сити бе?
Брука жива,2-0 си имаа со Алборг.

Во следната фаза минуваат
Шахтјор
Динамо Киев
Хамбург
Удинезе
П.С.Ж
Вердер
Олимпик Марсеј
Манчестер Сити

Во украинската пресметка Металист - Динамо Киев 3:2, на исток Шахтјор - ЦСКА Москва 2:0. Актуелниот освојувач на Купот, Зенит против Удинезе 1:0, но поради подобрата гол разлика русите се елиминирани.Галатасарај и покрај водството од 2:0 против Хамбург, со пресврт Германците успееја да дојдат до победа од 2:3.Манчестер Сити однесе 2:0 на гостувањето кај Алборг но по пенали Сити победи со 4-3.Брага и Пари Сен Жермен возвратното осминафинале го почнаа од нула, а францускиот претставник успеа да победи со 0:1 и со тоа да обезбеди пласман во четвртфиналето.Завчера, Вердер го елиминираше Сент Етјен, а Марсеј во продолженијата беше подобар од Ајакс.

Мислам дека Хамбург ќе ја освојат титулата.:smir:
Ете јас си кажав дека Хамбург ќе освојат,а вчера играв против нив на спортска...И ме заебаа на спортска!

Јас мислам дека некој од Манчестер или Вердер ќе го освои купов. И двата тима играат слабо во првенствата, особено Манчестер, па мислам дека ова им е единствена шанса да се докажат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom