Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama ova kaj nas napadnale nekoe dete a, toa e posle ke placat.Класика, 50 на 1. Јаки бе у пичку матер.
Каде бе?Ama ova kaj nas napadnale nekoe dete a, toa e posle ke placat.
Се си во ред за кажаново брат. И мене искрено ме боли столе.Не чекај стварно не ми е јасно што целиов интернет ми ја слави победава на Србија ? Ама ни најмалку.
Албанија изгуби од Србија. ок.
Во вторник Албанија ќе биде патник на ЕП а Србија не.
Сигурно ете сега ќе им го одземат правото да играат на ЕП пошто изгубиле од Србија..
Ај да беше битна утакмица за тоа дали Србија или Албанија ќе иде..ок ќе сфатев, можеби и мене ќе ми беше мило..вака..стварно гајле ми е..ова е победа за Србите огромна чисто пошто докажаа дека се подобри од Албанциве и можат да се бунат за дронот и what not..ама вака како Македонец стварно кур ме боли за резултатов.
За жал бев у право,не бе со вакви нема разбирачкаТелефонот ми е спремен,ваљда ќе фатам од балкон нешто,тие за Барса-Реал оро играа па не за ова.А у случај да изгубат,очекувајте натепани деца нис градојве,дека нели они се криви.
Колку е работата дека сте србомани и самиот знаеш. Тоа што не мразите сите знаеме, тоа дека генерализирате и имате стереотипи уште повеќе знаеме, и не боли кур што имате понекој другар албанец.Не е работата дали сме србомани или не(ова е наменето кон албанските членови) туку сите тука навивавме за Србија бидејќи ве мразиме како народ и нација и се што е поврзано со вас во генерала,тоа сепак не значи дека јас го мразам секој Албанец,имаме сите пријатели од вашите но едноставно таква штета му имате нанесено на Македонскиот народ и држава што не е возможно да ве подржуваме во што и да е...
Дали сте здрави, Уби закојли, за шиптаар да не постои се извикуваше сред београд пред дронот, сите овде се правевте мутави и се држевте за дронот, игравте ракомет со Холандија а пеевте нацистички песни за албанците, трагедија, болест. За извикување националистички пароли вие сте лидер во светот, онака најкреативни. Ич не оди подалеку, кај сите расистички форуми низ Европа ти се србите меѓу најактивните.Како сакате да не се радуваме на оваа победа кога има лајнари од Албаска националност што сеуште извикуваат националистички пароли на сред бел ден на невини луѓе и иницираат кавги,тепачки,расправии и извикуваат смрт за каурите а први комшии сме...зарем со војни и тепачки се решаваат проблемите?..
Немаш никакво право да избркаш ниту еден албанец од Македонија, што е поважно немаш ниту сила.Ако толку ја сакате Албанија истребете се сите до еден и мрш од Македонија а не тука да глумите лицемери и да работите во Македонски институции и надвор од работа да плукате по државата и луѓето што ви даваат леб..па пола Македонија плаќа данок за Тетово,Гостивар и Куманово и што очекувате да ве сакаме?...нецивилизирана багра
Колку е работата дека сте србомани и самиот знаеш. Тоа што не мразите сите знаеме, тоа дека генерализирате и имате стереотипи уште повеќе знаеме, и не боли кур што имате понекој другар албанец.
Што штета сме му нанеселе на Македонскиот народ, на што дрога си бе дечко? Која држава, ова полава неспособна сакатава држава?Па и на вас ви е јасно веќе што држава е ова, што се правите мутави....
Дали сте здрави, Уби закојли, за шиптаар да не постои се извикуваше сред београд пред дронот, сите овде се правевте мутави и се држевте за дронот, игравте ракомет со Холандија а пеевте нацистички песни за албанците, трагедија, болест. За извикување националистички пароли вие сте лидер во светот, онака најкреативни. Ич не оди подалеку, кај сите расистички форуми низ Европа ти се србите меѓу најактивните.
Немаме националистичи пароли на албански јазик, едноставно немаме, тие што се употребуваат се на македонски или српски.
Немаш никакво право да избркаш ниту еден албанец од Македонија, што е поважно немаш ниту сила.
Нема лицемерие тука, вам ви треба помош, најискрено мислам, онака сенародски. Ви го измиеле мозокот, ве бомбардираат со секакви срања, де ви се доближува крајот за толку години, де грчка не ви признае име, де албанците ве надбројуваат за толку години, паника.
Која пола држава бе, што данок плаќате, за пиперки, за патлиџаните. Виделе некои дуќанчиња дека не даваат фискална и се обидуваат да исценираат сенардонска непослушност. Сешто. А од друга страна се крадат стотици милиони, но важно кај дуќанчето у Чаир не ми дадоа фискална кога купив смоки.