Џ
Џонтра Волта
Гостин
da ama prvo pocekaj utre slovacite da ne tresnat.Аууууу,комшиките као губат,поготово Грциве ...Абе, ќе има сеир,а тоа голем![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da ama prvo pocekaj utre slovacite da ne tresnat.Аууууу,комшиките као губат,поготово Грциве ...Абе, ќе има сеир,а тоа голем![]()
da ama prvo pocekaj utre slovacite da ne tresnat.
Ме заболе,важно ми е сеа да ги видам Грциве мизерни да се !da ama prvo pocekaj utre slovacite da ne tresnat.
kako sakas vrti nikad nema da bidat pomizerni od nas. kako i da e ke si igraat na ep a nie prijatelski so kosovo i vojvodina.Ме заболе,важно ми е сеа да ги видам Грциве мизерни да се !
Без старца нема ударцаОвој па португалецов, Босингва, Тиаго, Карваљо. Миљарда години имаат.
Им фали уште Витор Баиа на гол да го вратат и Паулета у шпиц.
Абе како да не, како да не знаеме за какви гзлари се работи. Сега ќе го сменат Раниери (колку треба да си неписмен овој да го земеш за селектор) и ќе наредат 6 убедливи победи по 1:0.ne vervam deka ke zaigrat evropsko grcite
*Кога ќеАко изгубиме од Словачка, ќе имаме само седум поени повеќе од Фарски острови на фифа ранкингот![]()
Не можеш да напишеш хахаха, нели?jajajaja
![]()