UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување

2:44 - Јас да пробам вака, казна ќе платам :D

Kamenovan autobus sa fudbalerima Srbije u Tirani pred meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na autobusu sa fudbalerima Srbije razbijeno je staklo, svi igrači bili su šokirani huliganskim ispadom, a prema rečima potpredsednika Sava Miloševića ,niko nije povređen.

12112179_932672343466305_2035973904293887942_n.jpg

Грешка е ова. Провоцираат србиве. Измислуваат топла вода сеа. А баш фин пречек имале, цвеќиња и конфети им фрлале по автобусите.
Eden kamen e frlen! sepak ne treba da se slucuvaat vakvi raboti[DOUBLEPOST=1444253443][/DOUBLEPOST]

2:44 - Јас да пробам вака, казна ќе платам :D
Da aj kazi sea kolku si diskriminiran oti ne si belokap? :(

Зар некој мислел дека Албанците ќе ги пречекаат Србите со аплаузи после тоа што се случи во Белград?!

Ја сакам да изгубат комшиите северни, и да се доближат западниве до чекор до Европско, па и да успеат да влезат во последно коло. Така, може ќе сватат нашиве какви :гомце: ни е репрезентацијава, со тоа што една од репрезентациите што до вчера што се вика, го јадеше од нас, се пласирала на ЕП.

Фејсбук порака на српски „Курир“: Ќе има оружен напад на Ивановиќ и потпретседателот на ФСС

:vozbud:

HAHAAHAHAHAAHAH.. a pazi i nad potpretsedatelot na FSS.. hahahahah lele :facepalm::facepalm::facepalm:

Ја да сум на местото на Уефа стај ги на неутрален терен и нема секирации,па нека прават пак проблеми или па забрана 5 години настап на квалификации.Дивјаци балкански:facepalm:

Има по некој Србин овде, ама коментарите н се инспирирани од некакво просрпство туку од тоа што знаеме какви мустри сте - од Скадар до Струга и од Валона до Приштина. Каков е животот во 19 век пуно?

Не бре какво просрпство, памет не ми иде до таму никако.

Биле испровоцирани србите, затоа влегоа у стадион да тепаат играчи, иначе тие се луѓе од 21 век.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom