UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Да не спомнавте вие ќе мислев Марсеј е тоа, а не Интер.

Arsenal are likely to be out of Europe next season for the first time since the 1995-96 season

Making history not reliving it?

50/50 според мене.
Ако веќе бирам победник мислам дека Виљареал ќе освои.
Финалистите ги погодив, ај да видиме и шампионот дали ќе го протнам :)

Јас знам дека ти најмногу од сите на форумот пратиш фудбал, па баш ме интересира на што се базира твојата претпоставка дека ова е 50-50 натпревар, и дека Виљареал ќе освои?

Јунајтед е втор во англиското првенство, Виљареал шести во Шпанија. Англиското првенство во моментов е две класи над шпанското. Манчестер е еден од најголемите клубови во светот, Виљареал е никој и ништо. Манчестер на секоја позиција во екипата има подобри играчи од Виљареал.

Како е ова 50-50 натпревар, те молам објасни ми?

Јас знам дека ти најмногу од сите на форумот пратиш фудбал, па баш ме интересира на што се базира твојата претпоставка дека ова е 50-50 натпревар, и дека Виљареал ќе освои?

Јунајтед е втор во англиското првенство, Виљареал шести во Шпанија. Англиското првенство во моментов е две класи над шпанското. Манчестер е еден од најголемите клубови во светот, Виљареал е никој и ништо. Манчестер на секоја позиција во екипата има подобри играчи од Виљареал.

Како е ова 50-50 натпревар, те молам објасни ми?
Иван Исцелител така ми кажа:rolleyes:

Ова треба смешно да е? Или си пролупа така за мечот колку да се најдеш на муабет? Како што се чудеше зошто е 1,5 на Манчестер против Рома?
Не, туку моментално имам побитни работи од колку да ти објаснувам оти сметам дека 50/50 ми е финалето.

И класика, Јунајтед ќе ги удри 3-0 лагано и ќе рече, кај реков дека е 50/50 се знаеше јунајтед на тикет ги имав 3-0

Ако Емери игра со истото голманче шансите на Јунајтед растат за 50%, детето си го бараше да му се упатуваат шутеви и нафрлени топки, секоја интервенција му беше несигурна.

Нормално, ултра напаѓачкиот Арсенал со 4 шута на гол во 180+ минути не го искористи тоа.

UNAI EMERY LEAGUE

Какво тренериште е само, еден од најдобрите денеска :cuc: :cuc: :cuc:
Автоматски споено мислење:

Морено дава гол за другото не знам :)
stefi-zna-tipove 100% dojave direktno iz kluba

Тикетот на Ставрогин отиде по ѓаволите. Ќе мора да ја продава гарсоњерата сега, да се извади.

Оф, оф... :icon_lol:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom