- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.699
- Поени од реакции
- 18.990
Сериозен си ? Ногата му ја откачи.Судиите само си се придржуваат кон критеруимот. Кога она во Торино не беше пенал, ништо не е, особено не глумава на играчов од Севиља.
Сериозен си ? Ногата му ја откачи.Судиите само си се придржуваат кон критеруимот. Кога она во Торино не беше пенал, ништо не е, особено не глумава на играчов од Севиља.
У Торино на Рабио тетоважа со крампони му направија па никому ништо.Сериозен си ? Ногата му ја откачи.
Pa?koj spori za toj penal sekako deka bese.I sega sto demek treba kompenzacija a,daj be malku realnostУ Торино на Рабио тетоважа со крампони му направија па никому ништо.
Не знам шо било во Торино ама за ситуацијата сега коментираме.У Торино на Рабио тетоважа со крампони му направија па никому ништо.
Па зошто Јувентус да биде оштетен? Нема пенал за Јуве, нема ни за Севиља.Pa?koj spori za toj penal sekako deka bese.I sega sto demek treba kompenzacija a,daj be malku realnost
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Ко така нека им свири смешни пенали на вашите противници во Сериа А, онака за компензација поради калчополи?У Торино на Рабио тетоважа со крампони му направија па никому ништо.
Провери...Не знам шо било во Торино ама за ситуацијата сега коментираме.
Почист пенал од ова немам видено, и тоа вар гледаа бе еј
Дај нека го воведат тоа прваилото аудио да има, да слушаме во вар собата шо се дешава при ваквите ситуации и очигледни пенали.
Па им свири, најоштетени се сезонава.Ко така нека им свири смешни пенали на вашите противници во Сериа А, онака за компензација поради калчополи?
Aаааа окс, појасно ми е малку.Па им свири, најоштетени се сезонава.
Исто и во ТориноМуабетот е како она не е пенал, со видео технологија со све.
Го видов видеото сега. Мене ова од вечерва повеќе ми е за пенал.Исто и во Торино