UEFA Europa League

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.766
Поени од реакции
9.553
Море промашуваше он зицери и пред маларијата, и во сезоните кога даваше по 30 гола, само што сега нема кој да му прави по 10 шанси на утакмица.

А оваа ситуација баш е не беше толку лесна за давање гол.
Реков добра можност, поентирал од такви ситуации Обaмeјанг во минатото. Мислам дека на реваншот Арсенал има шанси да го елиминира Виљареал.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.906
Поени од реакции
67.564
Како само им се случува на на некои од напаѓачите што се во 30+ да пропаднат наеднаш во форма, и тоа не е мал пад во форма, него онака, чиниш друг играч на терен излегол. Лани ја заврши сезоната во страшна форма, што му се случи во меѓувреме...

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.873
Поени од реакции
7.109
Исто беше со Озил, зарем е случајно како наеднаш после страшно добра форма обезбедуваат златен договор и за краток рок ги снемува од фудбалската мапа, очигледно ги заболе курац, не треба на пензионери да се дават долгорочни договори али тоа е, иста песна сеа со Лаказет, му истекува договорот па му текна да игра фудбал..

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Cestito trofej vo LE za Junajted. 90 posto im e osvoen veke.

Duri bi rekol treba da navivaat Arsenal da pomine nekako so Viljareal, togas 99 posto ke im bide reseno finaleto

Sent from my SM-A217F using Tapatalk
Не претерувај, Арсенал во последно време никако не му лежи на Јунајтед. Искрено јас не би сакал со Арсенал финале.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Од кога дојде во клубот бев скептик, искрено одигра многу добри натпревари на почетокот минатата сезона и позитивно ме изненади, но оваа сезона веќе дефинитивно си се врати по старо и едвај чекам да го шутнат нашиве како отпад, колку сака нека ја сака Рома и нека го цени Рим , кога не те бива, не те бива, нема шанси да му бидам адвокат.

Само кога ќе видам од штопериште како Манолас сега го имаме овој, срцето и душата ме болат, ми се плаче од мака на цел глас.
Се кажа и ти сега :)

Манолас си продолжи во Наполи каде што застана во Рома, никаков апгрејт не направи во неговате игри, ниту пак ги исполни очекувањата во Неапол да биде рамноправен партнер на Кулибали...

Манолас само првата сезона беше навистина јак во Рома, но ни од далеку не покажа дека е нешто посебно за срце да ме боли за него. Не го бранам Смолинг, ама Манолас никад не е имал толку добра сезона како онаа Смолинг лани што ја имаше ..
Гледам го критикуваш оваа сезона, а забораваш ли дека цела сезона е повреден и дека нема сврзано 3-4 натпревара по ред??

Оваа утакмица му беше после долга повреда, во неделата доби некоја минута, а еве ти погледни оваа година колку се мачи со повреди
Screenshot_2021-04-29-23-52-32-768_com.android.chrome.jpg

25 натпревари бил отсутен ради повреди и примети дека тоа е во текот на цела сезона линеарно...

Вината треба да се бара во Фонсека, во неквалитетниот кадар, едноставно толку се можностите.. ем како што кажа, имаме 5 квалитетни играчи, од тие 2-3 се повредија пред полувреме, што сакаш понатаму?? Виљар не постоеше цела утакмица, кога Верету се повреди, Фонсека требаше Пелегрини да го повлече во средина а да пушти друг офанзивец напред, Виљар беше катастрофален,да беше Верету сигурно немаше вака да ни зјае средината... Истото и за Бруно Перез, тој не го бива како десен бек што му е природна позиција, а не па лев... Вајда примети каква беше играта додека Спинацола беше на терен и како добро играше тој..

Прво, разлика во квалитет на екипите, потоа несреќа со повредите и губење на можноста да правиме измени уште од 35-40та минута и губење на главни играчи, потоа одлуката на ВАР да свири пенал што мислам дека и не беше, па на крај Смолинг, на кого ова му беше 2-3 утакмица оваа година.. имаш пред Смолинг многу поголеми виновници, незнам што си се фатил за него

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Стефи365
Стефи pinnacle
Стефи Спортлајф
Стефи Копачка
Стефи wwin
Стефи едноставно БЛАМПЕРТИЗА
Автоматски споено мислење:

Ебола закачи и тоа е се што треба да знаеме за него.
Маларија бе забеган, Ебола :pos:

Лено шо прај арен е, поздрави го :pipi:
Види ја бе ти и викаш доста е за вечерва таа вика ај уште еднаш
Па Лено му спаси гз на Артета вечерва 3 гола спаси Стефке Резултатиточкаком

Член од
14 април 2012
Мислења
32.906
Поени од реакции
67.564
Прво, разлика во квалитет на екипите, потоа несреќа со повредите и губење на можноста да правиме измени уште од 35-40та минута и губење на главни играчи, потоа одлуката на ВАР да свири пенал што мислам дека и не беше, па на крај Смолинг, на кого ова му беше 2-3 утакмица оваа година.. имаш пред Смолинг многу поголеми виновници, незнам што си се фатил за него
Смолинг денес кумуваше на 3 гола. Прво не излезе од офсајд на време за вториот гол на Кавани, па направи пенал, за што имам симпатија, зашто не беше пенал, и потоа го промаши воздушниот дуел со Погба, по кој примивте гол. Кој играч денес според тебе е повиновен за примените голови?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.177
Поени од реакции
19.568
Маларија бе забеган, Ебола :pos:

Види ја бе ти и викаш доста е за вечерва таа вика ај уште еднаш
Па Лено му спаси гз на Артета вечерва 3 гола спаси Стефке Резултатиточкаком
Ако де поздрави го

Дали тука свирнаа пенал за Арсенал ???На резулатати пратев не сум во тек :pipi:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Ако де поздрави го

Дали тука свирнаа пенал за Арсенал ???На резулатати пратев не сум во тек :pipi:
Еве со Лено седиме понизно ти се извинува за пеналов

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Смолинг денес кумуваше на 3 гола. Прво не излезе од офсајд на време за вториот гол на Кавани, па направи пенал, за што имам симпатија, зашто не беше пенал, и потоа го промаши воздушниот дуел со Погба, по кој примивте гол. Кој играч денес според тебе е повиновен за примените голови?
Океј де Смолинг е виновен, јас влегов во дискусија, ради тоа што Фрос кажа дека несмасен бил за пеналот, а таква ситуации еден куп гледаме на секој втора трета утакмица и ретко кога се свират..

Јас гледам од повисоко на работите, средниот ред ни беше за никаде Вилар го немаше никаде, Дивата после 50та мин не можеше да оди, а не можеше да се замени.. одбраната немаше никаква подржка од средниот ред во дефанзива и така десеткувани нормално е некој од одбранбените да прави киксови, паднаа и офснзивците, да имаше замени и тие ќе помагаат назад, не уништија повредите, не само што не можевме да правиме замени во второ, туку влегоа ПОНЕКВАЛИТЕТНИ играчи.. Верету ни е мотор на екипата, Вилар е зелен, не знае одбрана да игра, Верету да играше и Спинацола на таа лева страна, никад немаше да има таква промаја како што беше за голот на Гринвуд и уште неколку шанси што ги имавте од таа страна.. Смолинг добар дел играше супер, иако и тој не е влезен во натпреварувачки ритам ради повредите, оваа 2021 одигра само 3-4 натпревари, а ради повреди и првиот дел од сезоната не се изнаигра и така се склопува коцките да кумува за два три гола и тоа е тоа :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.559
Не сум @STEALTH ја, слабо пи.иња, оскудација

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
И јас сум на оскудација брат ми, го полниме за букаке врз цитираната на крај од сезона во Примера...

Kajgana Shop

На врв Bottom