UEFA Europa League

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.937
Поени од реакции
8.837
Стартот на Смолинг активираше ПТСД од глупите стартови што ги правеше Ван Гал кога ни беше менаџер, права несмаса од човек
Не ги знам правилата нај нај, ама ова пенал ли беше?? Несмасност на Смолинг или несмасност на ВАР??
Замисли вака доколку се судат фаули колку пенали би имало во еден натпревар?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
:toe:

ПС: Што да ви правам кога не сте паметни да бришете мислења ко стекот :icon_lol:
Па истото си стои. А и во постот што го цитираше пишува дека ќе се случи тоа што се случи. Поочигледно не можеше да биде.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.075
Поени од реакции
1.573
Сакаш да кажеш дека играме подобро од нив?
А Јунајтед па ептен јаки се...

Ама
Па истото си стои. А и во постот што го цитираше пишува дека ќе се случи тоа што се случи. Поочигледно не можеше да биде.
Падна Рома само не физички. Блиску.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ги знам правилата нај нај, ама ова пенал ли беше?? Несмасност на Смолинг или несмасност на ВАР??
Замисли вака доколку се судат фаули колку пенали би имало во еден натпревар?
Не кажав никаде дали беше пенал или не :) муабетот ми е дека мајка бара да стартува наместо да ги собере нозете на време, тоа милијарда пати го имаме видено од него, прашај кој сакаш од нас. Уште не можам да заборавам каков пенал направи еднаш против Њукасл... Значи докторат можам да одбранам за човеков и неговата несмасност, ко моторна болест да има некоја, скраја да е.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.937
Поени од реакции
8.837
Кажувавме и ние за Смолинг на почетокот кога врза неколку добри натпревари за Рома дека тоа е само инциденца и против појак противник ќе фати со глупостите и here it goes. Не дека и во Серие А не прави глупости ама не е фудбалер на кој би се потпрел човек во европски натпреварувања.

Единствено нешто што му е квалитет е дуел играта во воздух и тоа е тоа. Со онаков стил на трчање, несмасност, претање со раце и нозе или пенал или црвен доаѓа по дефолт.
Факт дека не си гледала доволно, цела ланска сезона беше одличен во одбрана, не велам дека во Манчестер бил несмасен, али за лани да велиш дека врзал само неколку добри натпревари на почетокот, тоа е на памет зборување :)

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Оди па разбери како при ВАР се судат вакви пенали како овој на Јунајтед. Настрана тоа што ништо не смени, преголема е разликата во квалитет. Кои пациенти им се само Рома на Јунајтед. Ќе ги начекаат па ќе ги рокнат од земја.

Би сакал барем еднаш да го видам Арсенал како освојува европски трофеј ама реално многу поинтересно финале ќе биде ако Виљареал помине.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Факт дека не си гледала доволно, цела ланска сезона беше одличен во одбрана, не велам дека во Манчестер бил несмасен, али за лани да велиш дека врзал само неколку добри натпревари на почетокот, тоа е на памет зборување :)
Лани пеналите против Болоња и Торино, ваљда тие ќе да беа некако не ми делуваат столбовски ама вие си знаете :))

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.937
Поени од реакции
8.837
Не кажав никаде дали беше пенал или не :) муабетот ми е дека мајка бара да стартува наместо да ги собере нозете на време, тоа милијарда пати го имаме видено од него, прашај кој сакаш од нас. Уште не можам да заборавам каков пенал направи еднаш против Њукасл... Значи докторат можам да одбранам за човеков и неговата несмасност, ко моторна болест да има некоја, скраја да е.
Океј де, тебе целиот муабет ти се заснова врз основа на тоа што си го гледала кај вас.. во случајот, Кавани за метар сам ќе испаднеше во корнер и Смолинг беше залетан, и го закачи, ваква "несмасност" гледам на секој втор-трет натпревар и никад не е окарактеризиран со пенал

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оломнани за оломнани....овој пат знам што пишам...по којзнае кој пат погодена анализа од моја страна.

Иначе каков турбо фудбал од Јунајтед...ајде што квалитетот излезе на виделина туку повторно е евидентна разликата во лигите каде настапуваат самите екипи...Рома се исцедија максимално за да одговорат физички додека за Јунајтед ова беше обичен натпревар....огромна е разликата моментално помеѓу Англиските и останатите екипи....дури ништо чудно најлузерскиот клуб без амбиции Арсенал да го помини Виљареал.
На сето ругање, тоа е заслуга на Солскер. Кога дојде во екипата на неколку наврати спомна дека екипата е на доста ниско ниво на физичка спремност што и резултираше со голем број на повреди првите месеци. Оваа сезона со истото темпо ги играат сите натпревари без пад во играта и се надевам нема да има пехови до крај на сезоната.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.937
Поени од реакции
8.837
Лани пеналите против Болоња и Торино, ваљда тие ќе да беа некако не ми делуваат столбовски ама вие си знаете :))
Не се сеќавам, али и да е точно, тоа не ти дава за право да кажеш "на почетокот кога врза неколку добри натпревари за Рома", барем на мене не ми кажувај, сум ги гледал сите 50-60 лански натпревари на Рома, а ти вајда си гледала хајлајтси..

Факт е дека лани Смолинг имаше ѕверска сезона и во дерби натпревари и општо земено, киксови нормално е дека имал, гледаш и какви партнери има во одбрана, го гледаше Ибањез вечерва? Замисли лани беше уште поголем киксер и позелен.. некогаш покрај лоши партнери во одбрана нормално е да направиш кикс, не можеш сам да држеше се во свои раце во одбрана, вајда ти е јасно

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.859
Поени од реакции
5.714
Артета брани резултат ло црвениот на Виљареал. Задржуваат време, бавни замени, каков резил, ебате тренерот...

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Оди па разбери како при ВАР се судат вакви пенали како овој на Јунајтед. Настрана тоа што ништо не смени, преголема е разликата во квалитет. Кои пациенти им се само Рома на Јунајтед. Ќе ги начекаат па ќе ги рокнат од земја.

Би сакал барем еднаш да го видам Арсенал како освојува европски трофеј ама реално многу поинтересно финале ќе биде ако Виљареал помине.
Рома годинава се пациенти на секој ок тим, не мора ни добар тим да е во прашање, само да е во горниот дел од табелата. Фонсека е апла неспособен тактичар, нема тим над кој Рома нема квалитативна предност, што Фонсека успеал да го добие сезонава.

Знам дека, после коментаров, Интер-Рома за две недели, ќе заврши 0-1. Не мора да ме потсетувате.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не се сеќавам, али и да е точно, тоа не ти дава за право да кажеш "на почетокот кога врза неколку добри натпревари за Рома", барем на мене не ми кажувај, сум ги гледал сите 50-60 лански натпревари на Рома, а ти вајда си гледала хајлајтси..

Факт е дека лани Смолинг имаше ѕверска сезона и во дерби натпревари и општо земено, киксови нормално е дека имал, гледаш и какви партнери има во одбрана, го гледаше Ибањез вечерва? Замисли лани беше уште поголем киксер и позелен.. некогаш покрај лоши партнери во одбрана нормално е да направиш кикс, не можеш сам да држеше се во свои раце во одбрана, вајда ти е јасно
Е како може да викаш дека си ги гледал натпреварите а на глупостите против Болоња и Торино да не се сеќаваш? :)

Во ред друже, еве ние што сме го гледале 10 сезони во Јунајтед не знаеме, вие со две сезони викате дека до партнероте работата, му бил катастрофа. Здравје, ако фатите ЛШ наредна сезона со него, ќе правиме муабет до каде му е квалитетот против поквалитетни противници. :))

RomanistaRIM

ASR1927
Член од
6 октомври 2014
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.786
Кажувавме и ние за Смолинг на почетокот кога врза неколку добри натпревари за Рома дека тоа е само инциденца и против појак противник ќе фати со глупостите и here it goes. Не дека и во Серие А не прави глупости ама не е фудбалер на кој би се потпрел човек во европски натпреварувања.

Единствено нешто што му е квалитет е дуел играта во воздух и тоа е тоа. Со онаков стил на трчање, несмасност, претање со раце и нозе или пенал или црвен доаѓа по дефолт.
Од кога дојде во клубот бев скептик, искрено одигра многу добри натпревари на почетокот минатата сезона и позитивно ме изненади, но оваа сезона веќе дефинитивно си се врати по старо и едвај чекам да го шутнат нашиве како отпад, колку сака нека ја сака Рома и нека го цени Рим , кога не те бива, не те бива, нема шанси да му бидам адвокат.

Само кога ќе видам од штопериште како Манолас сега го имаме овој, срцето и душата ме болат, ми се плаче од мака на цел глас.

Kajgana Shop

На врв Bottom