UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Па реално не се виновни што кај нас нема ТВ канал кој е способен да ги откупи ТВ правата. Од друга страна си ја почитуваат нивната лига и куп и затоа вршат пренос.

Да ама можеле да се организираат да оди на друг канал, пет ги имаат. Цела Европа го чекаше овој меч, тие од сите во ЛЕ баш него го сецнаа.

Коментаторот беше загубен во простор и време. Она кога помисли дека мечот се прекинува беше најсмешно ама имаше и други испади. На моменти ќе му текнеше на некој престар меч и ќе забегаше. Едно време прозборе нешто што било на Југославија - Аргентина 1990 година, па после му текна на она кога Сколари и Драгутиновиќ се фатија за врат пред 15 години...

Пиоли одлично изменаџира со тимот што му беше на располагање. Отидовме во Манчестер без Ибра, Хакан, Тео, Ромањоли, Ребич, Бенасер, и пак постигнавме супер резултат. Солскер можеби го потцени Пиоли а можеби и не, но Јунајтед освен еден потег со голот во второ полувреме, немаше апсолутно ништо друго, ни ја препушти играта со очекување што побрзо да заврши натпреварот. Заслуживме бар нерешено, ова е голем буст за младите играчи кои што ги имаме.

Да ама можеле да се организираат да оди на друг канал, пет ги имаат. Цела Европа го чекаше овој меч, тие од сите во ЛЕ баш него го сецнаа.

Коментаторот беше загубен во простор и време. Она кога помисли дека мечот се прекинува беше најсмешно ама имаше и други испади. На моменти ќе му текнеше на некој престар меч и ќе забегаше. Едно време прозборе нешто што било на Југославија - Аргентина 1990 година, па после му текна на она кога Сколари и Драгутиновиќ се фатија за врат пред 15 години...

Ги заболе нив дали ние имаме или немаме каде да го гледаме натпреварот. Тие си тераат нивна програмска шема. Знам дека имаат пет канали, ама така си избрале да биде.

Коментаторите на Арена Спорт секогаш биле такви, мене тоа не ме чуди. Колку пати од авион се приметило кој коментатор за кој клуб навива. Мислиш готово свршува на нив во позадина. :D

Ок, сепак натпреварувањево не изгледа дека ќе биде до толку наполнето со јаки утакмици.

Вака на прва мислам дека шампионот треба да се бара меѓу Тотенхем, Арсенал и кој и да ќе помине од Јунајтед/Милан.
Од втор план се Рома, Ајакс.
Шпанциве стандардно се добри, ама реално не знам ептен за Виљареал, а Гранада едноставно не гледам како би се борела за титула
Многу ќе му дојде Европска титула во првата сезона на Стиви Џи исто така.

Форца англичани!

Аб златна Гранада каки Роми, какви Милани :)
Солдадо мвп на натпреварувањето :D

Браво за Милан, првпат ги гледам сезонава и сум пријатно изненаден како играат. Посебно црнците во средина, секоја чест.
Искрено не верувам дека Манчестер ќе направи нешто во Милано, се виде вчера кое село без кучиња беа. Едино ако Оле ги тепа со стап и им тргне 1 плата до реванш за да се опраат па да видиме перформанс ко против Сити.

Посебно црнците во средина, секоја чест.
Немој вака, РАТМ ќе ти напише дека си расист, а Рики ќе се возбуди и ќе зема да цитира BLM глупости.

Тоа беше и клучната работа за резултатот - црнците и црнчињата на Милан беа подобри од црнците и црнчињата на Манчестер, со некои исклучоци.

Немој вака, РАТМ ќе ти напише дека си расист, а Рики ќе се возбуди и ќе зема да цитира BLM глупости.

Кај го најде РАТМ, буквално половина пост има напишано на оваа тема. :/

Кај го најде РАТМ, буквално половина пост има напишано на оваа тема. :/
Онака низ меморија ми прошара еднаш за Кулибали ми се фати дека го нареков црнец или нешто требаше да оди во Челзи па напишав дека ќе им се вклопи во црнилото :D

Жити све, има и ова кј нас ? :icon_lol:ж
Им ебем тоа памукоберачките котлиња, и у вукојебина ко Македонија ги бранат :icon_lol:

Жити све, има и ова кј нас ? :icon_lol:ж
Им ебем тоа памукоберачките котлиња, и у вукојебина ко Македонија ги бранат :icon_lol:
Ќути го немаат сега Пеја, он им даваше легитимност.

Очаен збир на луѓе што се пронаоѓаат во амерички глупости, а живеат во држава како Македонија, каде што се плашат да го изговорат името :toe:

Ќути го немаат сега Пеја, он им даваше легитимност.

Очаен збир на луѓе што се пронаоѓаат во амерички глупости, а живеат во држава како Македонија, каде што се плашат да го изговорат името :toe:

Ma ajde, не ми се збори, да не ја труемо темава со небитни работе ко котлиња. Кој имал повише контакт и бил ван држава треба да знае дека од нив поголеми расисти нема. Сеа користат ситуација што светот е накотен со педерастични снегулки и феминистки и удри, и жали се на историја, а од нив поголеми расисти може да се само кинезите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom