UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.383
Поени од реакции
4.309
Не ме годи ставот и немам проблем да ми ги побиваш ставовите, ама ти почна со навреди, со дијагнози со не знам ти шо без причина. Од како сум на форумот нека ми најдат админите мислење кај шо прва вреѓам некој член ќе се одјавам од форумот перманентно ама дека ќе му останам должна некому на некои навреди то никад
И ова сметам дека е само кон женските членови поизразено, сто глупости ќе се испишат на форумот и никому ништо, од страна изгледате како некоја педерска секта, ама кога женски член ќе напиши нешто како хиени сите.
Во сите теми ова го имам приметено
Ако вртиме сеа како тебе, не сум мислел, од кај тоа дека јас тебе те вреѓам? Не иде, нели.

Океј, сум те навредил, извини. Сепак, кога пишуваш мислење, нека е мислење, размислено, дали има логика, смисла, а не празни реченици колку да се најдеш во муабет.

Нема потреба од скриншоти, подобро да ме опцуеше.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.653
Бијонс имаше напишано
И тоа е се што треба да знаеме за тебе. Бијонс да напише дека сме 2024 година 93 пати ќе го погледнам календарот и ќе подразмислам дали е тоа така, а не пак нешто во тема за фудбал.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Романија ги опнале 120.000 евра казна за скандирањето и првата утакмица во квалификациите за светското пред празни трибини ќе играат

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.721
Поени од реакции
2.237
Битно наместо еден бод три бода си лапнаа. Додека шупаците си останаа со курот во рака.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.383
Поени од реакции
4.309
И со бод против Косово ќе беа пред нас :/

Kajgana Shop

На врв Bottom