UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.907
Поени од реакции
38.057
...отиде топката високо во публиката, порано кога беа фудбалските топки без чип поврзано со ГПС со ајфон како денес, не ја враќаа истата топка во игра, ќе ја мавнат за спомен, денес нема таква работа веднаш се лоцира топката кога излегува од фудбалскиот терен!

...а што ако има улога некој чип уграден во фудбалската топка за теледиригирање? :D

...тууу, Лукако конечно го стрефнал голот, води Белгија 1:0, трча бе како коњ!

:boksix: Романците две леви нозееееееееее!

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.301
Поени од реакции
10.497
Каков е бе овој офсајд, мизерии едни.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.347
Поени од реакции
13.996
Сбе џерданот Јанзулај игра уште фудбал?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.907
Поени од реакции
38.057
...додека Хаџи го изведува корнерот околу него летаа едно две, три пластични шишиња, а таму сместени навивачите на Белгија, за нив ќе има казнување за фрлање на предмети на теренот, како за другите фудбалски екипи?:confused:

...додека не ја дигнат од корнер топката во вис до пред голот, нема да има гол за Романците!

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.261
Поени од реакции
18.474
Генерално првенство на фаворити досега.

Италија од големиве беа многу лоши, поразот со 1-0 од Шпанија изгледа како гратис резултат со оглед на се што одбрани Донарума.

Шпанија добри, Германија исто од тоа што го гледав. Франција некако бавно, ама факт е дека сепак групата им е силна, Холандија никако не е за потценување. Дури и не беше толку лош вчера мечот меѓу двете, независно што заврши 0-0.

Англија, Португалија и Белгија некако стандардно, копи пејст од секое првенство досега. Првите под сопствен притисок, неубедливи, вторите малку на сила (иако имаат стварно супер состав), а белгијците кои со многу појака генерација не направија успех, не гледам начин нешто да остварат.

Италија со Хрватска ќе биде интересно, знаеле да киксираат аѕурите во моменти кога нерешено им е доволно, иако не верувам дека ќе си го дозволат тоа.

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Bravo za potegot na Ronaldo.. Pred nekoja godina vakvite sam gi resavase, sebicese.. izgleda go pobedil egoto..
Ne go pobedil egoto ,covekot brka rekord za najmnogu asistencii na EP,momentalno so ovaa asistencija ima 8 isto kolku i Karel Poborski i e na delba na prvoto mesto.Po broj na golovi na EP sekako e prv,a verovatno se nadeva na barem eden penal za Portugalija,pa da stane i najstar strelec,osven ako Pepe ne go zaebe,hehe

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.189
Поени од реакции
2.816
Ne go pobedil egoto ,covekot brka rekord za najmnogu asistencii na EP,momentalno so ovaa asistencija ima 8 isto kolku i Karel Poborski i e na delba na prvoto mesto.Po broj na golovi na EP sekako e prv,a verovatno se nadeva na barem eden penal za Portugalija,pa da stane i najstar strelec,osven ako Pepe ne go zaebe,hehe
Сега гледав хајллајтс и ја видов асистенцијата. Па тоа почна да право фаца видовте што направив, не шутнав туку ја подадов, дојдете кај мене да прославите. Па Кансело го тапка по гради као браво, знам дека ти беше тешко ова што го направи, алал да ти е.

Kajgana Shop

На врв Bottom