UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.419
Каков слепец е овој Гризман

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Не ми е јасно како Депај е прв напаѓач на Холандија.
Овој кај нас у маало би бранел.
На овој состав искрено Вегхорст би го играл да отвара простор и за нафрлени топки, веќе ги има Фримпомг, Чави и Гапко позади за втрчување.
По корисен мислам дека ќе е Вег.

И мене само не ми е јасно зашо сепак го играат ко напаѓач коа реално од е за позади напаѓач.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.564
Поени од реакции
2.289
Какви шугави судии еј.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.389
Поени од реакции
5.556
Класика англиски судија, влегување во драми, објаснувања, судиски лекции, 10 минутна сапуница.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Криво ми е за низоземциве ама правилна одлука. Му стоеше на пат да не може да се фрли, технички му попрече парада.
Автоматски споено мислење:

Во кој универзум Тејлор бил меѓу најдобрите европски судии?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Чист гол е ова, голманот не ја ни виде. Ај да се фрлеше, па да му засметаше океј, ама не ја фаќаше во никако. И во расчекор беше секако ако не се лажам.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.927
Поени од реакции
38.069
... се испорадуваа фудбалерите од Холандија за постигнатиот гол против Франција и после неколку минути, ејјј пу пу не се важи, офсајд за милиметар.

...тоа веќе не е игра ниту фудбал, зошто тогаш се потребни судиите, нека постават дигитални камери нека ја водат утакмицата и ВАР нека кажува, се губи цела убавина на фудбалот,

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.953
Поени од реакции
30.972
Дешамп за шо ги чува Баркола и Коло Муани

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
... се испорадуваа фудбалерите од Холандија за постигнатиот гол против Франција и после неколку минути, ејјј пу пу не се важи, офсајд за милиметар.

...тоа веќе не е игра ниту фудбал, зошто тогаш се потребни судиите, нека постават дигитални камери нека ја водат утакмицата и ВАР нека кажува, се губи цела убавина на фудбалот,
Не беше офсајд за милиметар, за 2 метри беше.
Тука се досуди пасивен офсајд - Дамфриз му пречеше на движењето на голманот и не можеше да изреагира. Заради тоа се чекаше, се гледаше снимка, да се утврди дали му пречел за да напраи парада. Инаку јасно беше дека е во офсајд за тоа немаше збор. :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.953
Поени од реакции
30.972
Ебате пацерите 0 0

Член од
14 април 2012
Мислења
33.046
Поени од реакции
68.011

Kaжи ми дека си некој лош трол...

Kajgana Shop

На врв Bottom