UEFA EURO 2020 - Панини албум со сликички

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ја има Ц4 Тиаго? Уште таа ми остана. :(

Друштво, порачуваше ли некој сликички? Ме интересира за колку време е доставата по пошта?

За колку време обично стига одговор дека нарачката е спремна од сликички мк?

Што е со нарачката на сликички од Кока Кола? Има опција на сликички.мк, но кога пробувам не може да се кликне за нарачка преку пошта. Веројатно во реалност не може да се порачаат.

Не можеш да нарачаш сликички од Кока Кола, имаше нагласено дали во албумот, дали во тоа флаерот за нарачка што го имаа во албумот.

И уште едно прашање. Точно е работното време што им стои на ФБ понеделник-петок 8:00-15:30? :(

И уште едно прашање. Точно е работното време што им стои на ФБ понеделник-петок 8:00-15:30? :(
Не знам колку отвораат, ама затвораа кај 18 или 19 часот. Освен ако не промениле во меѓувреме.

Што е со нарачката на сликички од Кока Кола? Има опција на сликички.мк, но кога пробувам не може да се кликне за нарачка преку пошта. Веројатно во реалност не може да се порачаат.
Не можеш да нарачаш сликички од Кока Кола, имаше нагласено дали во албумот, дали во тоа флаерот за нарачка што го имаа во албумот.
Јас нарачав минатата недела, 4 од кока кола ми фалеа и 20 регуларни, што значи можеш да нарачаш такви сликички. Е сега, јас ги подигнав од лице место и можеби тоа игра некаква улога...

Од скоро ако почнале, претходно имаа кажано дека не може.

Може дефинитивно и од кока кола да се нарачуваат.
Кога ја правев нарачката, покрај полиња за бројчиња од регуларните сликички имаше и checkbox-ови за тие од кока кола да се штиклираат.

Ќе го купам сигурно, али веројатно нема да го собирам цел. Да го исшарам со некој наш играч доволно е.

Го "исшарав" цел албум и јас. Нема пуштање од орото кога еднаш ќе се фатиш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom