Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.916
Druze, za tebe sum doktor po gramatikaШто не ти е јасно од содржината на реченицата. Дај уплати часови по граматика. не ти треба тебе албум...
Druze, za tebe sum doktor po gramatikaШто не ти е јасно од содржината на реченицата. Дај уплати часови по граматика. не ти треба тебе албум...
sabotata poracav, vtorinik stignaa od skopje do bitolaДруштво, порачуваше ли некој сликички? Ме интересира за колку време е доставата по пошта?
Фала друже. Сосема океј време е тоа.sabotata poracav, vtorinik stignaa od skopje do bitola
Не знам колку отвораат, ама затвораа кај 18 или 19 часот. Освен ако не промениле во меѓувреме.И уште едно прашање. Точно е работното време што им стои на ФБ понеделник-петок 8:00-15:30?
Што е со нарачката на сликички од Кока Кола? Има опција на сликички.мк, но кога пробувам не може да се кликне за нарачка преку пошта. Веројатно во реалност не може да се порачаат.
Јас нарачав минатата недела, 4 од кока кола ми фалеа и 20 регуларни, што значи можеш да нарачаш такви сликички. Е сега, јас ги подигнав од лице место и можеби тоа игра некаква улога...Не можеш да нарачаш сликички од Кока Кола, имаше нагласено дали во албумот, дали во тоа флаерот за нарачка што го имаа во албумот.
Го "исшарав" цел албум и јас. Нема пуштање од орото кога еднаш ќе се фатишЌе го купам сигурно, али веројатно нема да го собирам цел. Да го исшарам со некој наш играч доволно е.