UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2024
Мислења
848
Поени од реакции
1.572
Види, едино позитивно од тоа што ќе испаднете ќе биде тоа што Филе и Бетмен ќе се шлогираат, а тоа ќе е придобивка за целото човештво.
Ќе помине Шинтерот, ќе ги прибере кучките.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.247
Поени од реакции
3.064
Не дадоа друг кадар, имаше допир со рака на Лаутаро при голот или залепена беше?
Некако сомнително делуваше.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.842
Поени од реакции
20.607
Среќа за Барса што не го играат реваншот на домашен терен, иначе ќе прашував дали овој стадион кај што играат сега има прскалки. :icon_lol: Мада може ќе ги пуштат и после првиот меч. :D
Можи и нив да ги имаат продадено
Автоматски споено мислење:

Никој не спомна за гомното Рудигер што намерно згазна фудбалер на Араенал...
Да му ебам све женско у фамилија.
Најодвратен играч моментално на планетата земја без конкуренција.
Не знам како судиите го толерираат на секој натпревар, провоцира, штипи, мава, право шимпанзо

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
13.044
Поени од реакции
31.239
Никој не спомна за гомното Рудигер што намерно згазна фудбалер на Араенал...
Да му ебам све женско у фамилија.
Леле леле не се притресувај

Член од
4 ноември 2013
Мислења
1.090
Поени од реакции
1.707
Немаше, од бут му се одби.
Незнам колку си ја гледал снимката , ама мене ми изгледа дека ја допира и со бут и со рака.

Јас оваа снимка ја најдов

Screenshot_20250417_194330_com.android.gallery3d.jpg

Топката да беше допрена само од страничниот дел на бутот немаше да падне така
Од 7ма до 12та секунда се гледа како паѓа топката.

Ми се чини по снимкава дека голот требаше да биде поништен
Баерн имаа шанси за уште 3 гола каде што потфрлија ама поради одбраната можеа уште толку и да примат и сега глупо е да се бара оправдување со овој гол..

Секако ова е вина на тие во сопчињата и на судиите а не на играчите на теренот

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
13.044
Поени од реакции
31.239
Го изгледа натпреварот ?
Да денес, баш онака како што мислев дека ќе биде, блед Реал без идеја и шанси...како што пишав неколку страни наназад после првата утакмица дека Реал и на Бернабе ќе прими 2 гола така и бидна.
Него за Рудигер се правите како од вчера да гледате фудбал, од секогаш е таков он.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.548
Поени од реакции
48.423
Незнам колку си ја гледал снимката , ама мене ми изгледа дека ја допира и со бут и со рака.

Јас оваа снимка ја најдов

Прегледај го приврзокот 449076

Топката да беше допрена само од страничниот дел на бутот немаше да падне така
Од 7ма до 12та секунда се гледа како паѓа топката.

Ми се чини по снимкава дека голот требаше да биде поништен
Баерн имаа шанси за уште 3 гола каде што потфрлија ама поради одбраната можеа уште толку и да примат и сега глупо е да се бара оправдување со овој гол..

Секако ова е вина на тие во сопчињата и на судиите а не на играчите на теренот
Za da se preinaci odluka na teren, treba da postoi 1000% sigurnost deka se slucilo nesto nedozvoleno, 100 pati da se gleda ova nema sansa da bides siguren deka ima bilo kakva igra so raka, svesen si i sam, so ogled deka i ti ne si 100% siguren, taka da vo takva situacija sekogas ostanuva prvobitnata odluka, iako pa spored mene, istata e ispravna, vcera koga pratev vpecatokot mi bese deka ja udri so koleno zaso i fokusot na reziserot bese toa, plus gledaa VAR.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.574
Поени од реакции
7.225
Za da se preinaci odluka na teren, treba da postoi 1000% sigurnost deka se slucilo nesto nedozvoleno, 100 pati da se gleda ova nema sansa da bides siguren deka ima bilo kakva igra so raka, svesen si i sam, so ogled deka i ti ne si 100% siguren, taka da vo takva situacija sekogas ostanuva prvobitnata odluka, iako pa spored mene, istata e ispravna, vcera koga pratev vpecatokot mi bese deka ja udri so koleno zaso i fokusot na reziserot bese toa, plus gledaa VAR.
Кога ја гледав во живо реков рака е. После утакмица имаше хајалјтс на арена убаво се виде дека нема игра со рака.
Исто и првиот контакт на Бастони со Олис, клизач од позади во 16ник, Олис паѓа и викам леале отиде пеналот. Даваат корнер игра продолжуе, по 10 секунди реплеј, чисто одземена топка се гледа убаво.
А и на крај краева, има луѓе што плата зимаат да пресудат и пресудија, луѓе што се обучени за ова и имаа уште 10 агли во затворена соба да препроверат, не рекоа дека е рака и дадоа гол. Друго е кога седиш дома и гледаш, друго се гледа таму на лице место од успорена камера.
Шансата за грешка со ВАР сега е под 1 процент, ако Баерн се надеваат дека тој минимален контакт што можеби постоел можеби не, тогаш нека не се викаат дека се вредни за полуфинале. Победникот го одлучи испотениот дрес и борбата на терен што резултираше со голови. Интер изгина, Турам беше гревови на крајот едвај одеше, ни интервју му се даваше за CBS ни ништо. На крајот од дуелот се виде дека Интер во овој двомеч заслужи да оди понатаму, секогаш кога Баерн даваше гол Интер одма им враќаше, како да им викаа што и да направите ние можеме дупло.

Баерн мора да поработи на финишот и да реализира на крај, и во првата утакмица, секој дуел како со магија топкава завршуваше кај нив, карамбол се дешава топкава цело време паѓа кај играч на Баерн, ништо не искористија од тоа.

Респект иначе за фанови на Баерн никад не биле лигловци и плачковци, секој што го знам ми пиша да честита. Господа луѓе!

Член од
4 ноември 2013
Мислења
1.090
Поени од реакции
1.707
Значи јас се согласувам дека е сомнителна ситуацијава и дека е тешко да се даде сигурна одлука

Тоа не значи дека јас го оспорувам некако тоа што Интер е во полуфиналето
Се виде јасно кој ги искористи шансите.

Баерн даде гол , Интер одма веќе беа во напад како од шала.
Немаа капацитет да ги поминат Интер,јасно ми е мене тоа.
Нигде јас не кажав Мусиала ова-она како што некој тука си измислува

Овој тим на Баерн не е за трофеј , јас што објаснувам и не е ни битно , треба клубот да реагира.
Испаѓаат секоја година како попарени.

Од Тиаго нема асален везњак , мртвиот Горецка игра во средина..

Јас сум само реален и нигде не го оспорив тоа што Интер е во полуфиналето.

Ама дека судиите често праат грешки во ЛШ , знаеш сам дека е така.

Боље вие , него да се срамат со Барса :D

Kajgana Shop

На врв Bottom