UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.849
Поени од реакции
30.098
Завршија први во групата за на крај да испаднат во осминафинале :pos:
Инаку на денешен ден и од Атлетико испаднаа во продолженија, црна дата е ова за Пулци
11 март 2020 официјално спука короната кај нас. Трамп исто така стана председател.
Да се надеваме и оваа година ќе се погоди како пред 5 години.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.824
Поени од реакции
2.204
Овој Пачо ги угаси, каква утакмица изигра дечкото, без грешка во одбрана. Од кај ли го ископаа.
Од Франкфурт. Копаа таму и со Муани Коло Рандам и избушија дно. Чинам и овој скапо го платија, 50 милки. Мора да се погоди бар еден на тие 150 милиони донација за Франкфурт.

Мендеш ми остави мене најголем впечаток, овој створен е за ПЛ. Напред-назад покрива терен, и поштено го уништи Салах. Ама овој не го вадиш од ПеСеЖе па мајка Јана нека е.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
204
Поени од реакции
683
Sekoja cest za PSG, izgorea na teren, se ubija od trcanje i presing.
Mendes MVP za mene licno, vtora utakmica go kompletno mnozi so nula Salah, do toj stepen sto pocna da igra u 10ka i da bega od 1 na 1:D
Neves, Vitinha, Pacho isto vredni za spojuvanje. Dembele isto igra kako povampiren i so nula ego, gine na teren. Toj Doue u vtoro sto vleze na vekje izmoreni, kako demon beshe, im vnese apsoluten haos, bravo.
Generalno, ova e mozda prvpatnda gi gledam PSG vaka timski i pozrtvuvano bez ego i drami da igraat i so ogled kolku mlada ekipa se, so Enrike se na prav pat za konecno da osvojat LS, se imaat.
Donaruma koga go gledam, ist Sanchez so tie odbieni topki i mi stvarase nervoza cela utakmica, podhitno mora da go menjaat.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.227
Поени од реакции
4.123
Уште кога влезе Дарвин знаев дека е толку. При онаа полуконтра, како успеа да ја сјебе таа шанса. Дечково дава голови еднаш во три месеци, како Азер во Вардар. Не е ни во Гостивар да го потпишат колку лошо изигра денес. Гакпо требаше порано да влезе. Јбг им се врати за првата утакмица.

Prv iole poseriozen protivnik i tolku. Imaat srekja vo PL sto drugite timovi se osakateni.
Е како бе прв посериозен противник и толку. Па баш Ливерпул не играше со тимови како Слован, Динамо Загреб, Грац, Јанг Бојс, Шахтјор, Црвена Звезда...

Член од
23 август 2010
Мислења
40.310
Поени од реакции
118.471
Мендеш ми остави мене најголем впечаток, овој створен е за ПЛ. Напред-назад покрива терен, и поштено го уништи Салах. Ама овој не го вадиш од ПеСеЖе па мајка Јана нека е.
Што не го вадиш, зема 500 евра плата ко бауштелец да е. Али ваљда ќе му продужат договор ПСЖ пошо игра монструозна сезона.

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.087
Поени од реакции
2.672
Што не го вадиш, зема 500 евра плата ко бауштелец да е. Али ваљда ќе му продужат договор ПСЖ пошо игра монструозна сезона.
200к неделно на 5 години има договор потпишал пред месец дена :)

Член од
23 август 2010
Мислења
40.310
Поени од реакции
118.471
200к неделно на 5 години има договор потпишал пред месец дена :)
Значи веќе му продолжиле :) Знам дека читав се бунел нешто, а и со право ебаго, земаше колку некои младинци.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.127
Поени од реакции
16.238
Премиер ќе земе секако и ќе земе златна топка, заслужува затоа што секоја година е константен со бројките, не верувам дека некој друг ќе земе.
До тука беше Салах. Нема да земе :LOL:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
13.044
Поени од реакции
31.241
До тука беше Салах. Нема да земе :LOL:
Лш не е мерило за ништо, видовме лани шо се деси. Кој им е по симпатичен на тие што гласаат тој ќе биде, Рафиња и Вини се Бразилски цигани, Салах е маченик и трча само на вода.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.844
Поени од реакции
20.611
Добро утро на сите освен на Рикен и компанија :D

Денес е денот, или ќе раздавате пчејнца за мене или ќе ме трпите тука уште долго :LOL:

Дербито уште од вчера почна во Мадрид, или ќе му се стресат уште толку нозете од притисок или ќе го изедат Винициус жив.
Вечер ќе биди лудница, и пред натпреварот и на стадион. Бубрег давам да сум таму моментално

Член од
12 март 2024
Мислења
516
Поени од реакции
952
Добро утро на сите освен на Рикен и компанија :D

Денес е денот, или ќе раздавате пчејнца за мене или ќе ме трпите тука уште долго :LOL:

Дербито уште од вчера почна во Мадрид, или ќе му се стресат уште толку нозете од притисок или ќе го изедат Винициус жив.
Вечер ќе биди лудница, и пред натпреварот и на стадион. Бубрег давам да сум таму моментално

Чоло е задоволен со 0-0.

Kajgana Shop

На врв Bottom