11 март 2020 официјално спука короната кај нас. Трамп исто така стана председател.Завршија први во групата за на крај да испаднат во осминафинале
Инаку на денешен ден и од Атлетико испаднаа во продолженија, црна дата е ова за Пулци
Од Франкфурт. Копаа таму и со Муани Коло Рандам и избушија дно. Чинам и овој скапо го платија, 50 милки. Мора да се погоди бар еден на тие 150 милиони донација за Франкфурт.Овој Пачо ги угаси, каква утакмица изигра дечкото, без грешка во одбрана. Од кај ли го ископаа.
Е како бе прв посериозен противник и толку. Па баш Ливерпул не играше со тимови како Слован, Динамо Загреб, Грац, Јанг Бојс, Шахтјор, Црвена Звезда...Prv iole poseriozen protivnik i tolku. Imaat srekja vo PL sto drugite timovi se osakateni.
Што не го вадиш, зема 500 евра плата ко бауштелец да е. Али ваљда ќе му продужат договор ПСЖ пошо игра монструозна сезона.Мендеш ми остави мене најголем впечаток, овој створен е за ПЛ. Напред-назад покрива терен, и поштено го уништи Салах. Ама овој не го вадиш од ПеСеЖе па мајка Јана нека е.
200к неделно на 5 години има договор потпишал пред месец денаШто не го вадиш, зема 500 евра плата ко бауштелец да е. Али ваљда ќе му продужат договор ПСЖ пошо игра монструозна сезона.
Значи веќе му продолжиле200к неделно на 5 години има договор потпишал пред месец дена![]()
До тука беше Салах. Нема да земеПремиер ќе земе секако и ќе земе златна топка, заслужува затоа што секоја година е константен со бројките, не верувам дека некој друг ќе земе.
Лш не е мерило за ништо, видовме лани шо се деси. Кој им е по симпатичен на тие што гласаат тој ќе биде, Рафиња и Вини се Бразилски цигани, Салах е маченик и трча само на вода.До тука беше Салах. Нема да земе![]()
Чоло е задоволен со 0-0.Добро утро на сите освен на Рикен и компанија
Денес е денот, или ќе раздавате пчејнца за мене или ќе ме трпите тука уште долго
Дербито уште од вчера почна во Мадрид, или ќе му се стресат уште толку нозете од притисок или ќе го изедат Винициус жив.
Вечер ќе биди лудница, и пред натпреварот и на стадион. Бубрег давам да сум таму моментално
И лани така велевте на реваншот со Интер па ве помоча од ќерамидиЧоло е задоволен со 0-0.
И двете ситуации се еднакво лоши.Денес е денот, или ќе раздавате пчејнца за мене или ќе ме трпите тука уште долго![]()
Замисли само денес да го јадат од Реал, а в недела од Барселона, не само шо нема да пиши, ќе се скрени психичкиИ двете ситуации се еднакво лоши.