UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Nejse vash stav e drug, moj deka nema vrska od faul... taka da dzabe ke se opravame. Odlukata na sudijata e ispravna spored mene.

Nejse vash stav e drug, moj deka nema vrska od faul... taka da dzabe ke se opravame. Odlukata na sudijata e ispravna spored mene.
Па не е работата за став, него за очигледна работа. Види што си пишал во твојот претходен пост, а два реда погоре имаш видео од тоа што направи Конате. Никад со рамо не го гурна, него стави рака на грб и го турна Баркола, почиста ситуација амин. Дури ова што го ставил Гевара од Араухо е помлак контакт од она на Конате, а за истото доби црвен за разлика од Конате. Ко што пиша некој пред некоја страна, да свирнеше фаул и црвен никад немаше да ја поништи одлуката.

Да да, не е Лига 1, а затоа секое коло квичат како не чинат судиите во ПЛ. Ако му ја залепам една на овој Ван Дајк со тоа мрсната коса, му ебам тоа орангутанот.

Тоа викам... моето мислење и гледање на ситуацијата не е иста со вашата. Не гледам проблем у дуелот и до утре да се оправаме и да ми докажуваш со видеа. Јас не гледам јасна рака, влечење, гурање. Обичен контакт што се случуе на свка утакмица.

Кубарси тикво една, а и Флик со овие офсајд замките не научи дека е мач со две острици ?
Прееска ако даеа гол ќе беше признат, не беше офсајд иако крена знаме судијата.

Откако пратам фудбал, Борусија под Клоп и оваа Барса ми се најинтересни за гледање. Имало поквалитетни, посовршени, но овие играат највозбудлив фудбал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom