Ibrakadabra
Wimoweh, wimoweh...
Со кој може да вкрстиме сега!? Сити?
Слабо пратам...
Форца Михихихилан
Слабо пратам...
Форца Михихихилан
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо кур бе против срвија е ова, да не ти ја гибна србоманската жичка, или владимир прелиќ ти е предок можи, или јован бабунски.
Се да ебам по списпк.
И тебе семката вонзежјанска да ти ја ебам да си пишам пред да ме банираат административцитеУтре ќе чекаме да видиме и другиот тим што го тепаше топ 3 клубот во Свет што ќе направи во Холандија, дали и другиот Коншеишау ќе гледа ЛШ од дома...
ХехехехехехехехехСо куро мој ќе се вкрстите сефа, ебам пичкаta во газо, дај бан и тебе да ти ебам семката да не ги читам овие твојте @Io Sono Interista
Milan jakata ekipa. Ne se kurci demek i Atletiko se jaki ako se u top8.А како велеа некои, ами посекако јаките екипи сите ќе одат 1/8 финале ... Џабе новиот формат![]()
А како велеа некои, ами посекако јаките екипи сите ќе одат 1/8 финале ... Џабе новиот формат![]()
Ај не у курац, воин на коњ го осквернавивте и него, Александар Македонски е тој го продадовте на грциѕе африканци дпјдени и табли дури наместивте дека е ниврн
Па јас то не го изјавив други членови пишеа.Milan jakata ekipa. Ne se kurci demek i Atletiko se jaki ako se u top8.