UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Немаат проблем Барселона со екипи како ПСЖ, тие мака мачат со затворени екипи, јас мислам дека лаганица ќе ги поминат.
Ти така мислиш дека ги пратиш во Ла Лига, гледај во ЛШ стандард примаат 2-3 гола. ГГ3+ кога игра Барса ЛШ е 1,35 квота. Лоша одбрана има Барса, ПСЖ ми се поорганизирани.

@Saka Zulu
А како тоа лани глатко не поминале?
Во Париз победивме, дома водевме 1-0, Араухо глупиот направи црвен и ја сврте утакмицата.
Точно одбраната дека е слаба, ама играва каде каде е подобра од лани. До полусезона имаме дадено над 100 гола во сите натпреварувања, ќе биде интересно во секој случај.
Ја сакам напаѓачки екипи, да има отворен фудбал.

Ти така мислиш дека ги пратиш во Ла Лига, гледај во ЛШ стандард примаат 2-3 гола. ГГ3+ кога игра Барса ЛШ е 1,35 квота. Лоша одбрана има Барса, ПСЖ ми се поорганизирани.
Си кажав мое мислење другар, така да ќе видиме што ќе биде!

@Saka Zulu
А како тоа лани глатко не поминале?
Во Париз победивме, дома водевме 1-0, Араухо глупиот направи црвен и ја сврте утакмицата.
Точно одбраната дека е слаба, ама играва каде каде е подобра од лани. До полусезона имаме дадено над 100 гола во сите натпреварувања, ќе биде интересно во секој случај.
Ја сакам напаѓачки екипи, да има отворен фудбал.
Епа сега ќе биде двомеч ќе има и тактика и игра на резултат, тука ја гледам шансата на ПСЖ. Барса некако игра на ура ултра офанзивно, мислам дека тактички и дефанзивно се недисциплиниран тим.
Све ова е сега шта би било кад би било, џабе правиме муабет нека помине плеј оф прво, а до тогаш ќе се мења формата на тимовите што е и најбитен дел во елиминационата фаза.

Денес Лига Шампиони, или за навивачите на овие екипи еден обичен ден :kezec:

Јас сум ЗА ова правило.
Глупост жива, шо ќе играме ракомет?!

Јас сум ЗА ова правило.
Може и не мора ова правило да биде воведено.

Едино што треба да сменат е:

1. Да забранат подзастанување, цупкање на играчите.

2. Или нека стои тоа, ама голманот да може кај сака да застане во петерец, да не биде закован на линија.

Колку голови ќе примат вечер Реал Мадрид, јес да Сити не е баш во некоја форма ама одбранава на Реал е ептен осакатена

Се освен победа на Реал со минимум 2 гола разлика би било изненадување за мене. Сити моментално е на ниво на второлигаш, ненормално очајно играат. Гундоган, Бернардо Силва итн. се полумртви играчи. Реал си е Реал, ќе чека на контри и ќе ги уништи. Уствари овие сами си даваат голови, просечно 10 глупи кикса имаат во одбрана по утакмица...не мора ни контри, дај им нека пимплаат со топка и на крај сами ќе се уништат.

Се освен победа на Реал со минимум 2 гола разлика би било изненадување за мене. Сити моментално е на ниво на второлигаш, ненормално очајно играат. Гундоган, Бернардо Силва итн. се полумртви играчи. Реал си е Реал, ќе чека на контри и ќе ги уништи. Уствари овие сами си даваат голови, просечно 10 глупи кикса имаат во одбрана по утакмица...не мора ни контри, дај им нека пимплаат со топка и на крај сами ќе се уништат.
Еве се јави малерот.

Ова му е единствена шанса на Пеп да си ја спаси сезоната колку толку, можи да е пресврт.
Јас мислам ќе ги откорнат, Реал со кој ќе брани вечер, па некни Атлетико секој напад им беше шанса за гол а знаеме колку пати поминаа центар.
Кај Пеп нема бранење, ќе нападни од прва минута.

Рудигер, Милитао, Карвахал, Алаба, скоро цела дефанзива им е повредена.. Сити 2/3-1 тепаат лагано

Ова му е единствена шанса на Пеп да си ја спаси сезоната колку толку, можи да е пресврт.
Јас мислам ќе ги откорнат, Реал со кој ќе брани вечер, па некни Атлетико секој напад им беше шанса за гол а знаеме колку пати поминаа центар.
Кај Пеп нема бранење, ќе нападни од прва минута.
Ти пред недела дена рече Сити немаат шанси со реал, сега викаш ќе ги откорнат. :eek:

Нема да добие шанса никој од школата, Анчелоти попрво Мбапе ќе го стави десен бек отколку некој млад играч да добие шанса. Требаше сите централни да се повредат за Асенсио да почне да игра редовно.

Менди/Фран Гарсија - Чуамени - Асенсио - Валверде ќе биде најверојатно одбраната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom