UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 август 2022
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.015
Немаат проблем Барселона со екипи како ПСЖ, тие мака мачат со затворени екипи, јас мислам дека лаганица ќе ги поминат.
Ти така мислиш дека ги пратиш во Ла Лига, гледај во ЛШ стандард примаат 2-3 гола. ГГ3+ кога игра Барса ЛШ е 1,35 квота. Лоша одбрана има Барса, ПСЖ ми се поорганизирани.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.303
Поени од реакции
4.229
@Saka Zulu
А како тоа лани глатко не поминале?
Во Париз победивме, дома водевме 1-0, Араухо глупиот направи црвен и ја сврте утакмицата.
Точно одбраната дека е слаба, ама играва каде каде е подобра од лани. До полусезона имаме дадено над 100 гола во сите натпреварувања, ќе биде интересно во секој случај.
Ја сакам напаѓачки екипи, да има отворен фудбал.

Член од
17 јули 2024
Мислења
92
Поени од реакции
118
Ти така мислиш дека ги пратиш во Ла Лига, гледај во ЛШ стандард примаат 2-3 гола. ГГ3+ кога игра Барса ЛШ е 1,35 квота. Лоша одбрана има Барса, ПСЖ ми се поорганизирани.
Си кажав мое мислење другар, така да ќе видиме што ќе биде!

Член од
14 август 2022
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.015
@Saka Zulu
А како тоа лани глатко не поминале?
Во Париз победивме, дома водевме 1-0, Араухо глупиот направи црвен и ја сврте утакмицата.
Точно одбраната дека е слаба, ама играва каде каде е подобра од лани. До полусезона имаме дадено над 100 гола во сите натпреварувања, ќе биде интересно во секој случај.
Ја сакам напаѓачки екипи, да има отворен фудбал.
Епа сега ќе биде двомеч ќе има и тактика и игра на резултат, тука ја гледам шансата на ПСЖ. Барса некако игра на ура ултра офанзивно, мислам дека тактички и дефанзивно се недисциплиниран тим.
Све ова е сега шта би било кад би било, џабе правиме муабет нека помине плеј оф прво, а до тогаш ќе се мења формата на тимовите што е и најбитен дел во елиминационата фаза.

Kajgana Shop

На врв Bottom