Моментално Барселона, и ете можи ЛиверпулНема саглам тим, да кажеш не може да се игра против него.
Да, но не се и тие не рамниште на оние Баерн, Сити, Барселона, кога беа најдобри и само "случајно" можеш да ги победиш.Моментално Барселона, и ете можи Ливерпул
Барселона и те како потсеќа на деновите кога играа врвен фудбал, е сега играчите немаат искуство па ќе видиме како ќе се носат со притисокот до крај ама моментално топ не ги биеДа, но не се и тие не рамниште на оние Баерн, Сити, Барселона, кога беа најдобри и само "случајно" можеш да ги победиш.
Има +10 сигурно од ланска сезона.Само мене ми личи дека Бонифејс има 10 кила вишок или ме лаже камерата?
Инкери праевДа се јави @cholismo на главна каса, коа го потеше 1 година дека Реал со Мбапе ќе газел се пред себе.
Вие се спасивте од Чави сега ние треба од Карло, едноставно не сака или се плаши да седне некои играчи на клупа.Кога ќе ми текне беливе овци како го бранеа Вини и како ние во заблуда сме биле од омраза. Рамо до рамо со Филип Лам за ферплеј го правеа... ЦИГАНННН.
Не е крив воопшто Карло колку што Перез му го зачука со играч што не им требаше. Па и мега талентот Ендрик што веќе го поврзуваат со трансфер во Тотенхем. Ни тој ни Арда терен помирисаа а Родриго братов за жалење е...
Прегледај го приврзокот 434246
На некои екипи и распоредот им се погоди, Реал гледам имаат прилично тешки натпревари до крај.Динамо Загреб има повеќе бодови од тимови како Реал, Баерн, Милан и Атлетико после 4 изиграни кола.
Некој од овие " големи" тимови нема да фатат топ 8. Се повеќе ми се свиѓа новиов формат, екипи како Спортинг и Лил можат полесно да се пробијат со овој формат.
Лајпциг ми се најголемо разочарување до сега со 0 бодови и тежок распоред до крај, снемаа крила нешто редбулзите. Клоп ќе има работа од Јануари како што изгледа.