UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Мора малце Реал и Сити да оладат.
Оној од Спортинг кој ќе го земе , гол машина има.
вечерва му скокна цената за плус 30 милиони ....
23 гола на 17 меча има сезонава.. какви бројки !!!

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Мора малце Реал и Сити да оладат.
Оној од Спортинг кој ќе го земе , гол машина има.
Јас го зедов, на фантази :D
Автоматски споено мислење:

вечерва му скокна цената за плус 30 милиони ....
23 гола на 17 меча има сезонава.. какви бројки !!!

Sent from my SM-F731B using Tapatalk
Ако не се лажам повеќе има

Нека се јави братот што пиша дека некој ке се изгори со Ѓокереш. Дечкото е целосен пакет. Мислев дека трпа само во Португалија зашто е боза лига и Спортинг ја доминираат, ама ликот има се. Финиш, hold up play, втрчување, додадавање.

Со раце или без? :icon_lol:
Со на мајкати :D
Автоматски споено мислење:

Нека се јави братот што пиша дека некој ке се изгори со Ѓокереш. Дечкото е целосен пакет. Мислев дека трпа само во Португалија зашто е боза лига и Спортинг ја доминираат, ама ликот има се. Финиш, hold up play, втрчување, додадавање.
Го цитирав, изгледа спие или го има скршено рутерот на 1:3 за Милан :) @Dani

Умре хајпот за Чаби Алонсо, ти ебам умрените Леверкузен што лани и самите не знаат колку среќа имаа на моменти.

Не ни очекував дека 4-0 ќе ги тепаме Леверкузен. o_O Топ второ полувреме!

Кога ќе ми текне беливе овци како го бранеа Вини и како ние во заблуда сме биле од омраза. Рамо до рамо со Филип Лам за ферплеј го правеа... ЦИГАНННН.

Не е крив воопшто Карло колку што Перез му го зачука со играч што не им требаше. Па и мега талентот Ендрик што веќе го поврзуваат со трансфер во Тотенхем. Ни тој ни Арда терен помирисаа а Родриго братов за жалење е...

Screenshot_20241105_224824_X.jpg

Bravo za Milan, mozea i poubedlivo da pobedat denes, Real se definitivno vo nekoja mini kriza vlezeni ama denes i odmoreni bea, ne igraa vikendov, i dobra prilika im bese ova za oporavuvanje posle barsa.

Ne mi e jasno samo sto mislea Real posle Kros, kakvi ocekuvanja imaa, sredinava im e edno 2 klasi poslaba bez nego vo momentov, onoj Chuameni posle onaa nonsalantnost za vtoriot gol treba da e zacementiran na klupa, vo dnoto se zakopa so toa.

Neka go vratat od penzija ko Fergi so Skols.

Не ни очекував дека 4-0 ќе ги тепаме Леверкузен. o_O Топ второ полувреме!
И тоа Ливерпул денес изигра просечна утакмица, да не речам лоша за нивни стандарди. Дно пипкаат Левер годинава, 20 гола имаат примено на 13 утакмици во ЛШ и Бундес заедно, и ај налет тоа ама и не играат како што треба.

Само мене ми личи дека Бонифејс има 10 кила вишок или ме лаже камерата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom