UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
16.788
Поени од реакции
19.101
Се спреми уште сабајле за јадење гомна, сега одма се шалта да трола друг тим. :pos:
Вечерва поќе бев за Реал да победи, заради позиционираноста на табела, макар шо да просипевте бодови во Бергамо ќе ми беше пак мило :pipi:
Win win бев вечерва

Член од
23 август 2010
Мислења
39.624
Поени од реакции
115.131
Брест следно коло со Шахтјор, ако тепаат со една нога се во следна фаза. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.624
Поени од реакции
115.131
И што да гледам 6 утакмици 7 гола едвај дадено. Секоја утакмица мртвило на нула играат
На нула играа само со Сити и со Леверкузен, едната нерешено другата ја изгубија. Ѕвезда ја унаказија, со Лајпциг требаше уште 3-4 гола да дадеме, едино со Јанг Бојс први 30 минути игравме лошо, остантото беше ок иако ја тепавме у 92 минута таа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.000
Интер нека драпаат мадиња, секоја утакмица идат на 0-0. Сега нека се потат у последни 2 кола за топ 8.
jakoto potenje pobeda edna im treba, protiv sparta praga i monako.
Denes sekako bea sram, bas radi ova sto ti go rekov, nisto nemaa da izgubat a Baer pola napad im e povreden, uzasno izdanie i krivo mi e sto morav toa da gleam a ne Atalanta - Real.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.572
Поени од реакции
2.456
Пуштам Динамо-Селтик, се игра на тој Максимир или како и да беше, мислев имаат изградено солиден стадион во Хрватска кога тоа права руина, уверливо најгрд стадион што сум видел, барем од оние кои имаат лиценца за ЛШ или ЛЕ. Градски у Скопје е вселенски брод за ова срање од стадион. Една Албанија изгради супер модерен објект и таму се играше финале на ЛК пред некоја година, како не ги јаде блам со ова говно од стадион.
Чисто ради навреда на сенсот за естетика и злочин против визуелниот сензибилитет треба да им забранат на играат на Максимир. :)
Пољуд е архитектонски далеку подобар но тој бил скроз запуштен и руиниран а една трибина затворена и на неа саделе папрати и остали украсни растенија лол
Убељиво најлоша инфраструктура имаат итаљаните. Зарѓани гелендери, протечени ѕидови и жабокречина на тоа атлетските стази у покушај што во слободно време се писта за гулаби. Максимир е Вембли за овие.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.510
Поени од реакции
1.895
Те поеба у кладилница а? :)
Тоа стои, поише ми е криво што ја гледав.
jakoto potenje pobeda edna im treba, protiv sparta praga i monako.
Denes sekako bea sram, bas radi ova sto ti go rekov, nisto nemaa da izgubat a Baer pola napad im e povreden, uzasno izdanie i krivo mi e sto morav toa da gleam a ne Atalanta - Real.
Незнам како израчуна една победа, утре Арсенал ве стига, Милан и Атлетико ќе тепаат, ќе им треба 6 бода на Интер.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.000
Тоа стои, поише ми е криво што ја гледав.

Незнам како израчуна една победа, утре Арсенал ве стига, Милан и Атлетико ќе тепаат, ќе им треба 6 бода на Интер.
za sto zboris be druze, za top 8 li? Kakvi 2 pobedi proveri si ja matematikata nekolku pati. Del od timovite imaat i megjusebni, ti kako racunas ne znam najiskreno ama definitivno greska nekoja pravis. 3, ili 4 boda sea zavisi od razvoj na nastani ama mislam i so 16 ke bidat top 8, so 17 definitivno ke se. Sekako treba da odat na 2 pobedi, ne radi nekakov rizik ili bilo sto tuku zasto ke se golemi favoriti u dvata natprevari.

Me interesira dali nekad se desilo bundes ekipa da ima 6 porazi vo grupna faza, ko ovie umrenive Lajpcig koi dnoto go probusija godinava vo LS.

Kajgana Shop

На врв Bottom