Од колку саат е?За вечер спремете се за најголемата кражба во историјата на фудбалот, на Арена премиум 1 ќе има пренос
Се гледа колку си изгледал ти од Интер сезонава.Интер нека драпаат мадиња, секоја утакмица идат на 0-0. Сега нека се потат у последни 2 кола за топ 8.
Вечерва поќе бев за Реал да победи, заради позиционираноста на табела, макар шо да просипевте бодови во Бергамо ќе ми беше пак милоСе спреми уште сабајле за јадење гомна, сега одма се шалта да трола друг тим.
Промаши страшен пенал да пишеш цицка место нога..Брест следно коло со Шахтјор, ако тепаат со една нога се во следна фаза.
И што да гледам 6 утакмици 7 гола едвај дадено. Секоја утакмица мртвило на нула играатСе гледа колку си изгледал ти од Интер сезонава.
На нула играа само со Сити и со Леверкузен, едната нерешено другата ја изгубија. Ѕвезда ја унаказија, со Лајпциг требаше уште 3-4 гола да дадеме, едино со Јанг Бојс први 30 минути игравме лошо, остантото беше ок иако ја тепавме у 92 минута таа.И што да гледам 6 утакмици 7 гола едвај дадено. Секоја утакмица мртвило на нула играат
Те поеба у кладилница а?Интер нека драпаат мадиња, секоја утакмица идат на 0-0. Сега нека се потат у последни 2 кола за топ 8.
jakoto potenje pobeda edna im treba, protiv sparta praga i monako.Интер нека драпаат мадиња, секоја утакмица идат на 0-0. Сега нека се потат у последни 2 кола за топ 8.
Убељиво најлоша инфраструктура имаат итаљаните. Зарѓани гелендери, протечени ѕидови и жабокречина на тоа атлетските стази у покушај што во слободно време се писта за гулаби. Максимир е Вембли за овие.Пуштам Динамо-Селтик, се игра на тој Максимир или како и да беше, мислев имаат изградено солиден стадион во Хрватска кога тоа права руина, уверливо најгрд стадион што сум видел, барем од оние кои имаат лиценца за ЛШ или ЛЕ. Градски у Скопје е вселенски брод за ова срање од стадион. Една Албанија изгради супер модерен објект и таму се играше финале на ЛК пред некоја година, како не ги јаде блам со ова говно од стадион.
Чисто ради навреда на сенсот за естетика и злочин против визуелниот сензибилитет треба да им забранат на играат на Максимир.
Пољуд е архитектонски далеку подобар но тој бил скроз запуштен и руиниран а една трибина затворена и на неа саделе папрати и остали украсни растенија лол
Тоа стои, поише ми е криво што ја гледав.Те поеба у кладилница а?
Незнам како израчуна една победа, утре Арсенал ве стига, Милан и Атлетико ќе тепаат, ќе им треба 6 бода на Интер.jakoto potenje pobeda edna im treba, protiv sparta praga i monako.
Denes sekako bea sram, bas radi ova sto ti go rekov, nisto nemaa da izgubat a Baer pola napad im e povreden, uzasno izdanie i krivo mi e sto morav toa da gleam a ne Atalanta - Real.
za sto zboris be druze, za top 8 li? Kakvi 2 pobedi proveri si ja matematikata nekolku pati. Del od timovite imaat i megjusebni, ti kako racunas ne znam najiskreno ama definitivno greska nekoja pravis. 3, ili 4 boda sea zavisi od razvoj na nastani ama mislam i so 16 ke bidat top 8, so 17 definitivno ke se. Sekako treba da odat na 2 pobedi, ne radi nekakov rizik ili bilo sto tuku zasto ke se golemi favoriti u dvata natprevari.Тоа стои, поише ми е криво што ја гледав.
Незнам како израчуна една победа, утре Арсенал ве стига, Милан и Атлетико ќе тепаат, ќе им треба 6 бода на Интер.