Изгледа му се вратил проблемот со дигестија...
Kako be u sreda vecer onaka random ti teknalo na postov od dalecnata 2020, ili pa si cuvas u bukmark, sto i da e ...
A i tocno e toa sto go pisal ne deka e bitno vo momentov, ko sto e i tocno deka Lukaku e klasicna picka od karakter, sto e najtragicno umislen e i uste veruva deka e pri svetskiot fudbalski vrv. Pisav u temata vcera, pokraj Konte stana mashina i toa e nesporen fakt, ama od prv do posleden den na Konte vo Inter sekojdnevno mu bese posveten na Lukaku, so ishrani, individualni treninzi, fintes rezhimite na onoj keleshot Pintus koj sea se vrati u Real, posle nego e ko kuce od lanec pusteno, naled ako treba da go tretiras ko dete da ti e, ko oci u glava.
Otkako stana meme u Anglija propo, se vrati u Inter, za da so cel pamet mislese deka e Maradona i otide u Celzi i najverojatno si ja upropasti karierata so toj poteg, ne radi Celzi, nego zaso ednostavno karakterno veke ne moze da se nosi so PL ko liga, so fan bazi, so mediumi i slicno, sve toa go osakatuva, svetskoto i promasuvanjata so Hrvatska mu bea kapak, ko sto e slucajot so Megvaer momentalno do dusa. Ne veruvam da e tolku jezivo los ama faktot sto e internet senzacija ocigledno i nego go napravi invalid na teren, vo elementarni raboti gresi sto poluprofesionalec gi pravi dobro, ko da pogodis svoj igrac sam na svoja polovina od 2 metri, ili da izveduvas aut.
All in all, ogromno razocaruvanje e za mene Lukaku sezonava zasto licno mnogu ocekuvav od nego, edno 10-20 pati poise od ona sto do sea go dostavil, i prilicno sum skeptik deka nekad ke si ja vrati formata od 2020 i 2021, od segasna perspektiva bolje ke bese Dybala da go zemea a ne Lukaku.