UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Z

zmej gorjanin

Гостин
Уште не ми се верува што се деси, не можам да заспијам уште и ради тоа неќев да читам плус на форум, али не иде, а за неколку саати треба да излегувам. За неколку минути дојдовме од тоа Менди да ја вади од гол линија, до Родриго да им пресуди на Енглезите. Неколку работи треба да се направат после денешнава утакмица

1.Реал да го земе за химна саундтракот на Роки

2.Реал да го смени логото во ова
1651710545779.png
3. На Родриго да му се наслика икона и да му се пали свеќа пред споменикот на Сибелес (дефиниција за clinical)
4. Клоп да однесе неколку пакета зејтин и неколку вреќи брашно у црква за финалето пошто брате ¡Así, así, así gana el Madrid

И сето ова на утакмица кога Бензема и Вини се изнапромашија, првиот удар на гол ни беше голот у 80 и некоја минута, let that sink in

Член од
16 април 2014
Мислења
7.346
Поени од реакции
11.775
Се израдував како Интер да поминал. Падавичари преценети. И она кељајцана на клупа, преценет до максимум.

бтв Реал годинава е како на оние филмовите од детството, со Џан Клод Ван Дам. Го тепаат го понижуваат ама знаеш дека ќе стани на крај да го даде финалниот удар и да победи :D

Z

zmej gorjanin

Гостин

:pos:

Roncero мозочен удар доби :)

не се случило во досегашната историја на фудбалот првиот шут на гол да ти биде во 90 та минута и да ти биде гол, вториот шут на гол да ти биде гол и нормално третиот шут на гол да ти биде гол, тоа у баскет или у ракомет го немаш, не па у фудбал

Реал Мадрид објаснет оваа сезона

се појавија некои шпекулации дека и педерот ќе се враќал (недај боже)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.346
Поени од реакции
11.775
Што е Пеп крив што утнаa 5+ зицери и на 5 минути до крај примаат два гола?
Откако замина од Барса, десет год е во најдобрите тимови и не може титула во ЛШ да види. Едно финале во кое беше фаворит и се посра. Се посра и во 1/2 финалево. Милијарди потрошени во играчи.
Тој си ги купува играчи, тој ги прави замените. Кој е крив? Дедо боже?

До пред голот на Сити, не знаеше кој што да игра. Изгубени во просторот беа. Или слаби му се играчиве?
Чисто чудо и со Атлетико што не го лапнаа на крај.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Прв пат да ми е жал за Гвардиола. Конечно се му беше наместено за финале и би рекол титула во ЛШ.
Беа боље противник и заслужија да го поминат Реал.
Јеби га, му се деси фудбал.

Измените си беа таман. Вокер се повреди, беше исцеден од Винициус. Освежи со Гундоган и Грилиш, ова се измени позиција за позиција. Со Фернандињо појача у средина у 80 и некоја минута при 2 гола предност. Сосема логичен тек на измени.
И уште Стерлинг остана во продуженијата. Нема ни играчи рака на срце, колку и да звучи чудно ова ама така е. 4 измени направи, Реал 6.

За Карло и двата табора се во право. Он е добар менаџер пред се, во рангот на Фергусон и еден од најдобрите во историјата. Ама како тренер и не е баш нешто уау. Контрадикторно е ова знам.
Ама познати се муабетите за негово незамарање на тренинзи, неговите екипи немаат некој печат и белег.
Очигледно има нешто што знае перфектно да го работи и му успева во голема мера.

И Фергусон не бил некој тренер, знаеме и за него дека на тренинзи бил ко супервајзор повеќе и другите тренери се занимавале со вежби.

Со ова не сакам да кажам дека они се ставени само да стојат таму, далеку од тоа.
Сфаќате.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ednostavno, napravi imperija i najtrofeen klub vo Anglija od vtororazreden tim. Carlo vo Baern, Napoli, Everton i.t.n bese bajagi fail sto nikogas ne bilo primer so Guardiola, Klop i Ferguson.
Повторувам Ферги е еден од најдобрите. Муабетот ми е дека да кажеш Анчелоти е далеку од тоа е глупост. Прво и Фергусонпрвите неколку сезони во Јунајтед нема нешто сјаен скор. Друга работа Анчелоти не се ни задржи во тие клубови за да направи нешто повеќе. Трета работа како тоа Пеп со катаљарди потрешени пари во Сити и 0 успех во ЛШ не е фејл? А и да како Анчелоти бил бајаги фејл во Баерн?

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.857
Поени од реакции
10.331
Мене пак ич не ми е жал за Гвардиола. Тренерот не е само за тактика и измени, туку мора и да мотивира и да не дозволи тимот да падне психички да прими 2 гола после 90та минута. Сигурно го гледал Реал сезонава, против Челзи итн., мора да си спремен на сценарио да браниш гол предност на крај на утакмица, а не распад система.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.384
Поени од реакции
3.182
не се случило во досегашната историја на фудбалот првиот шут на гол да ти биде во 90 та минута и да ти биде гол, вториот шут на гол да ти биде гол и нормално третиот шут на гол да ти биде гол, тоа у баскет или у ракомет го немаш, не па у фудбал
се појавија некои шпекулации дека и педерот ќе се враќал (недај боже)
Да ви се врати (бар ќе немате утакмици каде ќе имате од 0-3 шута):kafence:

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.384
Поени од реакции
3.182
Два арапа миљардери и еден тајкун :sekcza:
По слатко не било.
Уште фокинг Иљон Маск да земе клуб и да му го ебеме. мехехе
Иначе не знам дали знаеш дека Маск е фан на Сити...следниот проект му бил да ве купи вас и цело време да водете, по 50 шутеви да имате на натпревар и у 90-та да ве пунат сите тимови почнувајќи од барса:D

Kajgana Shop

На врв Bottom