- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.125
- Поени од реакции
- 19.526
Нема измеѓу.
Горда на екипата оти стегнаа заби и изиграа фудбал машки до крај.
Изгинаа на терен на двомечот од еден до последен. Го напикаа Сити во шише 30 минути и покажаа дека знаат да играат фудбал, тие муабети антифудбал, мадиња рендани нека си ги чуваат за себе.
Секој игра фудбал со своите оружја.
За тебе е тоа селски фудбал за некој не.
Изгледај документарецот за Чоло, го споделив во темата Ла Лига и види какво мислење имаат играчи како Бекам, Кристијано и Меси за такви карактери како Савиќ и Чоло и врати се ќе прајме муабет. @Keyser
Горда на екипата оти стегнаа заби и изиграа фудбал машки до крај.
Изгинаа на терен на двомечот од еден до последен. Го напикаа Сити во шише 30 минути и покажаа дека знаат да играат фудбал, тие муабети антифудбал, мадиња рендани нека си ги чуваат за себе.
Секој игра фудбал со своите оружја.
За тебе е тоа селски фудбал за некој не.
Изгледај документарецот за Чоло, го споделив во темата Ла Лига и види какво мислење имаат играчи како Бекам, Кристијано и Меси за такви карактери како Савиќ и Чоло и врати се ќе прајме муабет. @Keyser
Јас нигде не го оправдав потегот на Фелипе, го скапав пцуење до седмо колено види о во темата наназад, и заслужено беше исклучен.И мене ми е пресмешно што на видеото што го имаш ставено, овој Фелипе намерно удира играч без топка, со намера да го повреди, и после плаче ко пиче некое за вториот картон. Ама тоа било машка игра.