UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

• Креатор на темата Креатор на темата Vilanova
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223
Во фудбалот не е важно како дошло, кога доаѓа или се суди или не се суди. Не смее судија да компензира за погрешно досуден корнер. И не ми е тоа поентата, никој од Барса не се ни жалеше. Туку поенатата ми е тие што мадињата ми ги направија цитрони околу УЕФА и Барса што ќе кажат сега?
Дека и да ве тепаат со два гола од офсајд не го менува фактот што ве истуркаа до финале.
Сеа не драпајте и гледајте фудбал :)

Да ве ебам сите у мозок сте ебени или што ви е поентата? Не реков ништо незаслужено и такви срања, тоа што го реков го реков заради оние од Мадрид итн што вадат конспиративни теории и ја отупеа темава цел месец. Ај сега доста...ццц да не смее човек да спомене судија ако си за Барса...да беа ситуацииве против Манчестер до сега и НАСА ќе ја вклучевте во заговор

Дека и да ве тепаат со два гола од офсајд не го менува фактот што ве истуркаа до финале.

штета што Интер не знаеше да додаде 3 точни паса сезонава,имаше шанси вас да ве протуркаат

Odlicen fudbal, a na kraj ocekuvam pobeda na Barca

Visca BARCAAAA:vozbud::vozbud::vozbud:

Mecov izgleda ke zavrsi na prodolzenija . :)

штета што Интер не знаеше да додаде 3 точни паса сезонава,имаше шанси вас да ве протуркаат
А бе ние не заслуживме и нема што тука. И тоа не го менува фактот како стигна Барса до финале, ем сега глумат невини. Се надевам ќе изгубат со гол од офсајд.

Не навлегувам во тоа како стигнале до тука но факт е дека во 1 полувреме ги оштетија :smir:

ПШШШШШТТТТТТТТТТТТТТТ................ае на здравје

Како неутрален, баш фин натпревар.
Инаку, Барса може да не ни е симпатична, ама тешко истото да се каже за Меси. Браво за дечкото.

Шутирај од прва ти е... ГОООООЛ!!!!

Изгледа веќе е познато кој ќе биде шампионот оваа сезона.
Од една страна ми е мило што Барселона стана шампион, но од друга страна, пак, ми е криво што Манчестер изгуби.
Сакав вакво финале да гледам, и така испадна. Кој и да тепаше ќе ми беше мило, но и криво за поразениот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom