UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Xavi: United provide an example for everyone

Денес е ретко да начекаш вакви господа низ фудбалов...покрај многуте стручњаци, искомплексирани говеда и лицемери..

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.645
Поени од реакции
22.718

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Иако се работи за видео старо две години но секако ми привлече внимание дека се работи за истите екипи и верувам дека на сите ќе ви се допадне...одлично направено за едно финале!

K

kalimer0

Гостин
Фан сум на Челзи но во финалево ќе навивам за Манчестер, имаат добра игра и верувам дека ќе победат. Барселона како екипа ја мразам, не помнам година кога влегла во финале без помош од судиите. 2009 не се заборава... :nenene:

I

IBIZA SOUND

Гостин
ne veruvam navivac na celzi da ja zaborave 2009 vo bliska idnina :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Калимеро нема правда

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
На темава за се се прави муабет само не за финалето... :Ѕ

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Xavi: United provide an example for everyone

Денес е ретко да начекаш вакви господа низ фудбалов...покрај многуте стручњаци, искомплексирани говеда и лицемери..
Истиот тој г-дин најди шо има изјавено за Интер од коа му го *уништија животниот сон* :)

Господин my ASS

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.471
Истиот тој г-дин најди шо има изјавено за Интер од коа му го *уништија животниот сон* :)

Господин my ASS
Кога прочитав дека Чави го изјавил ова не ми се веруваше. Тој беше задолжен за глупи изјави досега, изгледа менуваат тактика нешто...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Интераши,овде се зборува за Барселона-Манчестер,извинете ама многу ми е жал за вас,изгледа за вашиот тим ќе зборуваме после многу години,и ќе ја намалите интезивноста на хејтирање...:back:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.471
Интераши,овде се зборува за Барселона-Манчестер,извинете ама многу ми е жал за вас,изгледа за вашиот тим ќе зборуваме после многу години,и ќе ја намалите интезивноста на хејтирање...:back:
Важи, после 40 години кога пак ќе освоиме ЛШ ќе си напрајме муабет.
За интензитетот на хејтање не сум сигурен, ве хејтам од 96'та и абер нема да си отиде филингот. Еднаш бев во Барселона, друштвото сите си купија дресови од Роналдо, тогаш таму играше, ја си купив шал од Реал и акав по улици со него. True Story, и ден денес го имам шалот. Се надевам ќе ве збришат.

Искрено ваш,
IOsono.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ни самиот не си свесен каков херој стана на Реал Мадрид после кажувањето на оваа сторија,па незнам...можеби и на Интерашиве овде...
Срцка си...:back:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.471
Одамна ја кажувам, ко сенилен старец станав се повторувам цело време. Ја знаат приказната :)

Kajgana Shop

На врв Bottom