UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам на БТ Спорт и сеа пуштија снимкаа од пеналот, што не ја покривале камерите на ВАР, бар така кажаа. Никако не беше ова пенал. Немаше контакт. Баш се чудеа коментаториве што со ВАР не ги имаат покриено сите агли.

Која вошка е овај Абрахам, Тами Абрахам, настрана пеналот ама не можи бе овој да биде прв напаѓач за Челзи, жал ми е за Френки, не заслужва со вакви дебили да има работа

Која вошка е овај Абрахам, Тами Абрахам, настрана пеналот ама не можи бе овој да биде прв напаѓач за Челзи, жал ми е за Френки, не заслужва со вакви дебили да има работа
Ne znam so Mitchy sto ke bide ama mislam na pochetokov od sezonava Giroud ke ima prednost.

Абрахам е за Чемпионшип екипи, барем засега. Инаку Челзи добро се држеше на натпреваров, јбг, пенали се рулет.

пред време излета адриан?

Најверојатно. Еве слика што успеав да ја направам, мислам дека Адриан не гази на линијата

sd.jpg

И сега? Ќе прегледа некој? Ќе се враќаат да го шутне пак пеналот? Секако дека не. Исто да прашам и кој е јунакот што го потврдил пеналот на Челзи претходно? Кога зборам јас дека неможе се да биде милиметарски прецизно и фер, и секогаш ќе има ситуации каде ќе го јаде некоја страна, 20 души ми викаат дека мозочен удар сум имал.

Едит: Си ме претркал за секунда со сликата. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom