- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 4.021
- Поени од реакции
- 8.346
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште поклучен беше моментот од денешниот натпревар, кога Барселона имаше зицер, 3 на 1 шанса. Кога Меси се изглупира, и место да шутира се реши да дрибла. Но тоа е Меси, па никој нема да го памти тој момент, но на Дембеле очите ќе му ги извадат.Клучен момент во двомечов испадна ова..
![]()
Сам си кажа, исти такви коментари имало кога испадна Реал од Ајакс, а и исти вакви коментари(како мојот што си го цитирал) имало од ваша страна, т.е. сте се бунеле што тогаш ве дупевме.Смешно ти е, зашто ти си еден од ретките луѓе што спортов го гледа низ призмата на кладилница. Ти никогаш нема да разбереш што е тоа ривалство во спортов. Секогаш фан на одреден клуб ќе се радува и ќе му биде мило кога неговиот НАЈГОЛЕМ ривал испаѓа во најелитното натпреварување во Европа. Лицемерно би било од мене да кажам дека ми е криво или дека не ми е мило што вечерва испадна Барса, без разлика дали во задните 5, 10, 20, 50 или 100 Ел Класика они нас не победуваат. Истото е и со фанови на Интер кога ќе му се случи ова на Милан или Јувентус, истото е и со фанови на англискиве клубови и обратно. Фудбал, компетитивност, ривалство.
Престани да плачеш, исти вакви коментари имаше кога испадна Реал од Ајакс. Барем кога станува збор за ЛШ ние немаме што толку да се маваме од земја, ни здосади од што ја освојувавме секоја година.
[DOUBLEPOST=1557281246][/DOUBLEPOST]

Сам си кажа, исти такви коментари имало кога испадна Реал од Ајакс, а и исти вакви коментари(како мојот што си го цитирал) имало од ваша страна, т.е. сте се бунеле што тогаш ве дупевме.![]()
[DOUBLEPOST=1557281246][/DOUBLEPOST]
![]()
Смешно ти е, зашто ти си еден од ретките луѓе што спортов го гледа низ призмата на кладилница. Ти никогаш нема да разбереш што е тоа ривалство во спортов. Секогаш фан на одреден клуб ќе се радува и ќе му биде мило кога неговиот НАЈГОЛЕМ ривал испаѓа во најелитното натпреварување во Европа. Лицемерно би било од мене да кажам дека ми е криво или дека не ми е мило што вечерва испадна Барса, без разлика дали во задните 5, 10, 20, 50 или 100 Ел Класика они нас не победуваат. Истото е и со фанови на Интер кога ќе му се случи ова на Милан или Јувентус, истото е и со фанови на англискиве клубови и обратно. Фудбал, компетитивност, ривалство.
.

Меси е луд чоек.
Кога ти изгледа нештото што чоек го праи со таква леснотија, како и ти да си мислиш дека можеш така, значи дека е на ниво на легенда. Таква тотална контрола врз ситуацијата не може баш секој спортист да има. Така делуваа: Џордан, Болт, Сена...малку се такви.
На Ливерпул прилично многу среќа му фалеше вечерва.
Кога ги читав оние од Сериа А кога јадеа гомна за Кутињо си викав овие поима немаат од фудбал. Испадна дека јас и останатите немаме поима. Типот не вреди ни 20мил, освен шутот друго нема ништо.

Не е толку за сеирот, ко за форсот на оние со лимитирани погледи кои го третираат ко најдобриот на сите времиња и тоа го презентираат ко непобитен факт.Јес да еуфорија и се тоа, ама овие што напаѓаат по Меси и му тераат сеир не можам да ги сфатам никако. Што да прави човекот кога игра со инстаграмџии и гејмери во тим, Меси е роден победник и мислам на никој друг не го боли вечерва колку него.

, хипстер пар екселанс у фудбалот, ќе имаше 20 титули позади него до сега доколку беше тренер на сити, псж или баерн, ама не, он играта сака да ја сврти на legendary моуд, ливерпул бабани, дајте му 100 годишен договор на типов, тоа што е меси за барса, е клоп за Ливерпул само што овој ќе се пензионира за 20 години.