UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.090
Baern Juve Ajaks .. neka ja osvojat 8 pati po red, kolku da nadoknadat za ovie 8 sezoni koga ispagaa vo 1/8 finale :D

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Не ги гледав нив, ама на Ајакс-Реал судеа офсајд кога играчот на Ајакс кој наводно е во офсајд уствари беше зад центарот, ВО НЕГОВА ПОЛОВИНА.
После тоа поништи гол на Ајакс, кој искрено не знам кај виде офсајд. Мислев прегледува снимка за да види дали има фаул над голманот, он офсајд свирна. :ROFLMAO:
Ако нозете му се во негова половина не значи дека целото тело му е таму, видиш дека е накривен малку, лош е аголот и не можам да кажам со сигурност. За голот, офсајд чист како солза, голманот беше попречен,, се спаси гомното Куртоа. Само да се мрчело бе, Барса фанови :icon_lol:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
имаше спорни одлуки, ама со право го поништи голот...Nuff said!

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Оваа генерација на Англија на Санчо, Фоден, Одои, Рашфорд е уште подобра од претходната. Страшно талентирани играчи, технички на врвно ниво. Несвојствено за англиски играчи.
Очигледно фантастична работа вршат англиските клубови со младинските школи, во последните години.

Иначе, се гледа дека Тотенхем е поискусен тим. Тоа ја прави разликата за сега.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
елелел каков first touch на ова бразилчево у реал, со грб у пизду материну, и тоа перфектно си ја спушти за да продолжи со акцијата и да тацноса асистенција до бензема.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.953
Поени од реакции
18.063
Оваа генерација на Англија на Санчо, Фоден, Одои, Рашфорд е уште подобра од претходната. Страшно талентирани играчи, технички на врвно ниво. Несвојствено за англиски играчи.
Очигледно фантастична работа вршат англиските клубови со младинските школи, во последните години.

Иначе, се гледа дека Тотенхем е поискусен тим. Тоа ја прави разликата за сега.
Додади ги тука и постарите Стоунс, Али, Keјн, Пикфорд, Арнолд...Страшна репрезентација ке имаат во наредните десет години...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Пулишиќ еј, каква мизерија. Како платија толкава пара Челзи за овој уште не ми е јасно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom